2018 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2018 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

04-04-2018

2018 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ali Kaban başkanlığında gerçekleştirildi.

YİKOB Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, İlçe Kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı kurum ve kuruluşların Bölge Müdürleri ile ilgili Daire Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Kaban, “Bugün il koordinasyon toplantısı ile yatırımlarımızın ilk çeyrekteki görünümünü ilk çeyrekte değerlendirmiş olacağız, brifing alacağız burada iki şeyi belirtme ihtiyacı hissediyorum. Birincisi dönem itibariyle ciddi manada koordinasyon olayı artık hayatımızın her gününe sahih bir hadiseye dönüşmüş bir durumda bunu hepimiz hissediyoruz. Çünkü o kadar hızlı akıyor ki hayat artık üç aydan üç aya bir konuyu tartışmak için beklemeye ihtiyaç duymuyoruz. Günübirlik sürekli canlı bir şekilde koordinasyonu sağlıyoruz. Bu anlamda hakikaten bütün birimlerimiz sürekli bir alarm vaziyetindeler. İşin bir an evvel bitirilmesi eksikliklerin biran evvel giderilmesi ve geleceğe dair daha iyi bir zamana ulaşmak için sürekli bir devinime dair elinden geleni herkes görüyorum fazlasıyla yapıyor. Bu anlamda bu değerlendirmemiz aslında günübirlik sürekli yaşadığımız yoğun bir sürecin üç aylık bir değerlendirmesi olacaktır. Bu anlamda da her koordinasyonu yoğun bir şekilde sağlayan bütün emek veren arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. Bu aynı zamanda ülkemiz için de daha iyi bir gelecek açısından daha güzel günler için bir ümit vaat ediyor 2. Husus da şu olacak çok fazla uzatmadan arkadaşlarımız sunum yaparken hem hazurunu yormamak adına, hem de bir sistematiğimizin gelişmesi adına özellikle yıl içi itibariyle genel anlamdaki görünümümüz nedir? Özel olaraktan bu yıl için görünümünüz nedir? Sorunlar nelerdir? Bunları hızlı bir şekilde tartışırsak gündemi de yorulmadan geçmiş oluruz diye düşünüyorum. Tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.

Vali Kaban’ın konuşmasının ardından ilgili kurumların Bölge ve İl Müdürleri sunumlarını gerçekleştirerek, yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

Anket

vbet giriş