3.200 TL Çaldı 48 Saat Sonra Yakayı Ele Verdi

Malatya emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 3.200 tl para çalınması olayına karışan şahıs yakalanırken, uyuşturucu hap satışı yapan şahıs ve Ehliyetsiz motosiklet kullanmak, Çekme belgeli aracı trafikte kullanmak suçundan (2.744 TL) cezai işlem uygulandı.

08-05-2020

 Malatya emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 3.200 tl para çalınması olayına karışan şahıs yakalanırken,  uyuşturucu hap satışı yapan şahıs  ve Ehliyetsiz motosiklet kullanmak, Çekme belgeli aracı trafikte kullanmak suçundan (2.744 TL) cezai işlem uygulandı.

Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalara;

  • 05.2020 Günü Müşteki E.K isimli şahsın kullandığı kamyonet içerisinden (3200 TL) paranın çalınması olayı ile ilgili;

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde (12 Farklı işyerine ait 48 saatlik kamera görüntüsü izlenmiş), olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın kimliği tespit edilmiş, Şüpheli şahıs çalmış olduğu (3200 TL para) ile birlikte yakalanmıştır.

Çalınan para müştekisine teslim edilmiş olup şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

  • Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler olarak 07.05.2020 saat 17:30 sıralarında durumundan şüphelenerek durdurduğumuz bir araç içerisinde yapılan aramada (92 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap) ele geçirilerek gerekli tahkikat başlatılmıştır.
  • 05.2020 saat 15.30 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Balyoz-2 ekibimizin dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli şahıs yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanmış, şahsa Dur ikazına uymamak, Ehliyetsiz motosiklet kullanmak, Çekme belgeli aracı trafikte kullanmak suçundan (2.744 TL) cezai işlem uygulanmıştır.
  •   

Anket

vbet giriş