Ağbaba; Hekimhan’da Kimseyi Ayırmadan Hizmet Veriliyor

Ağbaba; Hekimhan’da Kimseyi Ayırmadan Hizmet Veriliyor

13-11-2019

KARADAĞ;BEN DEĞİL BİZ BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Belediyecilik sadece insanların günlük ihtiyaçlarının giderildiği, su, kanalizasyon, çöp hizmetleri değil, artık daha sosyal bir belediyecilik ön planda.Hekimhan’da da sosyal belediyecilik noktasında önemli bir görev yerine getiriliyor.Hekimhan Belediyemiz bu konuda örnek çalışmalar gerçekleştiriyor.”dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş ile birlikte Mollaibrahim,Haydaroğlu,Başkavak,İğdir,Işıklı, Uğurlu,Kozdere,Güvenç ve Basak Mahallelerini ziyaret etti.

HİÇBİR AYRIM YAPMADAN HİZMET VERİLİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Belediye başkanımızı tebrik ediyoruz. Gezdiğimiz mahallelerimizde belediye başkanımızdan memnun olunduğunu gördük. Çok kısa sürede önemli hizmetlerde bulundu.Kendisini kutluyoruz. Basak’tayız. Basak Hekimhan’ın en büyük köylerinden biri.Köylülerimiz ve belediyemiz elele vererek, kültür merkezi ve cem evi yapıyor.Hem taziye evi olarak kullanılacak.Çok kısa sürede çok hızlı bir şekilde önemli yapılmış.Katkısı olan köylülerimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.Belediyecilik sadece insanların günlük ihtiyaçlarının giderildiği, su, kanalizasyon, çöp hizmetleri değil, artık daha sosyal bir belediyecilik ön planda.Hekimhan’da da sosyal belediyecilik noktasında önemli bir görev yerine getiriliyor. İnsanların birada olabilecekleri, taziyelerini kabul edecekleri, sohbet edecekleri yerlere ihtiyaç var.Başkanımız hiçbir ayrım yapmadan bunu yapıyor. Partimize oy versin vermesin herkese destek olamaya çalışıyor” dedi.

CUMHURİYETİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Hekimhan’ın Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet’ sahip çıktığını, son günlerde cumhuriyet kazanımlarıyla ilgili tartışmaların tekrar gündeme getirildiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba;  “Yokluğa rağmen Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, bizi diğer ülkelerden farklı ve ileri bir noktaya getiren Atatürk’ü özlemle ve saygıyla anıyoruz.Onun değerini yaşadığımız sürece anlamaya ve anlatmaya devam edeceğiz.Son günlerde yine Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine karşı sistemli eleştirilerle karşılaşıyoruz. Harf devrimiyle Türkiye’de okuma yazma oranının düştüğünü bile söylüyorlar.Cumhuriyetin ilk yıllarında yüzde 10’u bile bulmayan okuma yazma oranı Cumhuriyet ile birlikte yüzde 90 ları geçmesine rağmen bu konu gündeme getiriliyor.O yoklukta Türkiye her alanda ayağa kaldırılıyor.Ama her ortamda Cumhuriyeti yalanlarla kötülemeye çalışıyorlar. Anadolu insanının tüm dünyaya örnek olan cumhuriyeti kurmaları bir gurur kaynağı olarak değerlendirilmesi gerekirken, kötülemeye çalışmak kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

BEN DEĞİL BİZ BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ise yaptığı konuşmada; “Bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’ya teşekkür ediyorum.  Bir bakıyorsunuz, Çanakkale’de, bir bakıyorsunuz İzmir’de, bir bakıyorsunuz Mersin’de. Türkiye’yi dolaşıyor, Malatya’nın tüm köylerini geziyor. Onunla gurur duyuyoruz.İyi ki varlar.Biz oy versin vermesin herkesin başkanı olacağımıza söz verdik.CHP olarak kazandık. 31 Mart’tan sonra tüm Hekimhan’da biriz beraberiz. Cemevi de bizim, cami de bizim.İmkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen katkıları sunuyoruz. Herşey güzel oldu, daha güzel olacak. Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’nın öncülüğünde kardeş belediyelerimizin  katkıları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ataşehir Belediyesinden çöp kamyonu geldi. Kısa süre içinde diğer araçlar gelecek.Biraz zaman istiyoruz. Hekimhan’ı güzelleştireceğiz. Yollarımızı yapacağız. Ben değil biz belediyeciliği yapacağız” ifadelerini kullandı.

Anket

vbet giriş