AK Partili Çalık: “2023’e Emin Adımlarla Gideceğiz”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz 20 yıldır milletimizle birlikte yol yürüyoruz.

27-01-2022

Allah nasip ederse 2023’e emin adımlarla gideceğiz. 2023 bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde Cumhurbaşkanımızı direkt milletimizin ikinci kez seçtiği seçim olacak. Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımızda o seçimde bir kez daha ikinci kez millet tarafından seçilen Cumhurbaşkanı olacak” dedi. 

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya Akaryakıtçılar Derneği’nin (MADER) toplantısına katılarak, Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. 

Çalık, ilk olarak Malatya Akaryakıtçılar Derneği (MADER) Başkanı Bülent Önal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi. 

Malatya Akaryakıtçılar Derneği (MADER) Başkanı Bülent Önal’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Çalık, “Her geçen gün değişen, büyüyen ve gelişen Malatya için, birçok yatırımı ülkemize ve şehrimize kazandırıyoruz” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya Akaryakıtçılar Derneği’nin düzenlediği toplantıda sorun ve istekleri dinlediklerini ifade ederek, “Edindiğimiz bilgileri EPDK Başkanımız ve Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a ilettik. Sizlerin yaşamış olduğu sorunları bertaraf etmek için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu. 

Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya’nın da katılımıyla AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi. 

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya, Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nın kadın kollarıyla, meclis üyeleriyle, belediyesiyle bir bütün halinde çalıştığını, bundan sonrada aynı güçle sahada olacağını ve başarılarına yenilerini ekleyeceğini söyledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da Yeşilyurt Belediyesi’nin Doğu Anadolu’daki belediyeler içerisinde en büyük belediyelerden bir tanesi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“2021 yılını iyi bir performansla kapattık. Bütçemizi 42 milyon artırdık. Artırdığımız rakamı da tekrardan tamamlayarak, yüzde 103 oranında bir bütçe başarısıyla taçlandırdık. Geçen yıl birçok projemizi hayata geçirdik. AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık’ın da projelerimizin gerçekleşmesinde çok büyük katkıları oldu. İnşallah bu yılda bölgemize değer katacak, büyütecek yeni projelerle de devam edeceğiz.”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise AK Parti’nin 20 yıldır milletle beraber yol yürüdüğünü, bundan sonra da yürümeye devam edeceğini söyledi. Çalık, “Allah nasip ederse 2023’e emin adımlarla gideceğiz. 2023 bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde Cumhurbaşkanımızı direkt milletimizin ikinci kez seçtiği seçim olacak. Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımızda o seçimde bir kez daha ikinci kez millet tarafından seçilen Cumhurbaşkanı olacak” diye konuştu. Milletvekili Çalık, AK Parti’nin 20 yıldır ülkeye önemli hizmetler yaptığını kaydederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Liderimiz, Genel Başkanımız, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm dünyaya Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ne kadar güçlü bir devlet olduğunu çok net bir şekilde gösterdi. 20 yıldır yaptığımız bütün çalışmalarda vatandaşlarımızın erişimini, ulaşımını, sağlığını, eğitimini, fiziksel şartların tamamını en iyi şekle büründürerek, 20 yılımızı kat ettik. AK Parti’nin birinci 20 yılında Türkiye’nin fiziksel şartlarıyla ilgili hangi alanları varsa tamamladık. Hastaneler, okullar, üniversiteler, yollar, köprüler her biri Türkiye’nin fiziksel şartlarının iyileştirilmesine yönelik atılan çok önemli adımlardı.”

Malatya’ya 20 yılda 35 milyar liralık yatırım yapıldığını dile getiren Çalık, “2022 yılında da yatırımlarımız devam edecek. Yatırım almaya devam edeceğiz. Fiziksel şartları iyileştirirken, bütün vatandaşlarımızın yaşam kalitesi ve konforunu yükselttik. Allah, 2023’te de sağlıkla, huzurla, vatandaşlarımızla birlikte yol yürümeyi nasip etsin. Recep Tayyip Erdoğan’sız, AK Partisiz ve Cumhur İttifaksız bir Türkiye tasavvur edenlere 16. seçimde de bir kez daha gereken cevabı milletimiz verecek ve AK Parti ile Cumhur İttifakı’nın başarısı 2023’ü taçlandıracak” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Çalık, Yeşilyurt bölgesinde deprem konutlarını inşa ettiklerini de belirterek, “Yakınca’da 4K sitesi, Cenk ve Ada apartmanlarının olduğu yerlerde vatandaşlarımızın evleri tamamlandı. En az bir ay gibi bir süre içerisinde teslimatlar yapılıp, kuralar çekilecek. Hem Kaynarca Mahallemizde 500 hem Yakınca Mahallemizde 500 evimiz yapıldı. 500 tane de sosyal konut Yakınca’da inşa edilecek. Sosyal konutların ihalesi 2 Mart’ta yapılacak. Deprem konutlarımızı inşa ederken, kentsel dönüşümlerde devam sürüyor” dedi.

Anket

vbet giriş