Akçadağ Esnaf Odasına Ziyaret

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin Akçadağ İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tunç'a Esnaf camiasına verdiği desteklerden dolayı Plaket takdimi gerçekleştirdi.

28-01-2022

Akçadağ İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tunç geçtiğimiz hafta sonu olağan kongresini gerçekleştiren Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin” Ziyaretimize gelen Akçadağ İlçemizin Asayişinden sorumlu, ilçemizin huzur içerisinde güvenli bir ilçe olmasını sağlayan ve başarılı çalışmaları yanında her zaman esnaflarımızla, bizlerle istişare içerisinde olan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Tunç’u odamızda misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

       Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve ekiplerine Esnaflarımız adına teşekkür ediyoruz. İlçemize Akçadağ ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Tunç ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları Akçadağ halkı tarafından büyük takdir görmektedir. Özellikle Pandemi döneminde bizlerle birlikte esnaflarımızın yanında oldu. Kendilerine Esnaflarımız adına Plaketimizi bu vesileyle de bir plaket hazırladık. Kendisine takdim ediyoruz.”

       Akçadağ İlçe Emniyet Müdür Mustafa Tunç ise” Olağan kongrede güven tazeleyerek yeniden seçilen Sayın Fatih Şahin ve Yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Esnaflarına Sahip çıkan, Devletinin ve milletinin yanında yer alan Sayın Fatih Şahin’i kutluyorum. Bizlerle koordineli olarak çalışmalar içerisinde istişare ederek çalışıyorlar. 

      Bir Plaket hazırlamışlar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizler halkın huzuru için ekiplerimizle birlikte görevimizin başındayız. Bu anlamlı Plaketi tüm Emniyet çalışanlarımız adına alıyorum” diye belirtti.    

Anket

vbet giriş