Akar ve TSK’nın Komuta Kademesi Malatya’da

Akar ve TSK’nın Komuta Kademesi Malatya’da

07-09-2019

Milli Savunma Bakanı Akar, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Malatya Valiliği önünde Vali Aydın Baruş tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, karşılamanın ardından Valilik şeref defterini imzaladı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 2’nci Ordu Komutanlığında görev teslimi gerçekleştirdi, inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Suriye sınırı güvenliğinden sorumlu birlik komutanları ile Karargah’ta yapılan ve iki saati aşkın süren önemli toplantıda bir araya gelen Bakan Akar, faaliyetlere ilişkin detaylı brifing aldı, talimatlar verdi. Personele hitabında ise terörle mücadele ve diğer güvenlik konularının yanı sıra Güvenli Bölge çalışmalarına da değinen Bakan Akar, 2’nci Ordu Komutanlığının üstlendiği önemli görevlere dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları kapsamında Türkiye’nin güneyinde bir terör koridorunun oluşturulmasına izin vermeyeceklerini vurgulayan Bakan Akar, “Bunun için ne yapılması gerekiyorsa ‘ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışı içinde yerine getireceğiz” diye konuştu. 

Anket

vbet giriş