AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları "15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade" konulu resim yarışması düzenledi

Ak Parti Battalgazi Gençlik Kolları tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade" konulu resim yarışması düzenlendi.

18-07-2020

Ak Parti Battalgazi Gençlik Kolları tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade" konulu resim yarışması düzenlendi.

10 - 14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya 7 - 16 yaş arasındaki çocuklar katıldı. Yarışma sonucu Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonrası açıklandı. Yarışmayı kazananların ödülleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem tarafından Battalgazi Belediyesinde gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerine verildi.

Yarışmada gönderdikleri resimlerle birinci olan Ayşegül Sıla Aydoğan; Bisiklet, ikinci olan Kerem Aydemir; Tablet, üçüncü olan Tarık Keskin ise Kol saati kazandı.

Ak Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem yaptığı açıklamada "15 Temmuz ruhunu, Milli İradeyi, Demokrasiyi genç kardeşlerimize hissettirmek ve bu hissi canlı tutmak için "15 Temmuz" konulu resim yarışması düzenledik. Yarışmaya yoğun katılım olduğu için mutluyuz. 10 Temmuz - 14 Temmuz tarihleri arasında başvuruları almıştık. Bugün itibariyle kazanan arkadaşlarımızı açıkladık. Birinci olan Ayşegül Sıla Aydoğan'a Bisiklet, İkinci olan Kerem Aydın'a Tablet, üçüncü olan kardeşimiz Tarık Keskin'e ise Kol saati hediye ettik. Yarışmaya katılıp kazanamayan kardeşlerimiz üzülmesinler daha birçok etkinlikle birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.

Anket

vbet giriş