Aksa Fırat Elektrik Malatya İl Müdürü Hüseyin Barış Masatçı Oldu

Hizmet verdiği 4 ilde yaklaşık 900 bin aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Fırat Elektrik’in Malatya İl Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibarıyla Hüseyin Barış Masatçı getirildi.

28-11-2022

  Yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan Hüseyin Barış Masatçı, “Aksa Fırat Elektrik Malatya İl Müdürlüğü olarak bu önemli coğrafyada daha önce olduğu gibi yine abonelerimizin her an yanlarında olmaya, talep ve isteklerine çözümler üretmeye ve kaliteli elektrik hizmeti vermeye devam edeceğiz. Aksa Fırat Elektrik olarak abonelerimizin hayatlarının bir parçası olmanın bilinciyle hareket ediyoruz ve bu toprakların bir markası olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.

 Hüseyin Barış Masatçı, 2002 yılında Uludağ Üniversitesi Maliye bölümünden mezun olduktan sonra, 2021 yılında Kastamonu Üniversitesi Yönetim Organizasyon yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamladı. İş hayatında sırasıyla, Abdi İbrahim İlaç Pazarlama Satış Temsilcisi, Bayer Türk Kimya Satış Temsilcisi, Enerjisa Elektrik Toptan Satış A.Ş.  Ticaret Uzmanı, Enerjisa Elektrik Perakende Satış A.Ş. Takım Yöneticisi görevlerinde yer aldıktan sonra Aksa Fırat Elektrik Malatya İl Müdürlüğü görevine getirildi. Hüseyin Barış Masatçı 45 yaşında evli ve iki çocuk babasıdır. 

Anket

vbet giriş