Anneler Günü İçin Öğrencilerden Anlamlı Bağış

Anneler Günü İçin Öğrencilerden Anlamlı Bağış

15-05-2019

Anneler günü için Mustafa Aksoğan Anaokulu Elma Ağacı sınıfı velileri bir araya gelerek anneler günü hediyesi olarak çocuklarının öğretmenleri Serap ..... için kendi aralarında hediye olarak Türk Kızılay'a bağış yapmayı kararlaştırmış ve bu bağışı da okulda Kızılay Şube Başkanı Ramazan SOYLU ve Türk Kızılayı Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Av.M. Umut YALÇIN'a teslim etmişlerdir. 

Bağış sırasında öğrenci velileri adına söz alan ve bağışı gerçekleştiren Serpil Çelik Erdem; 

"Malatya Mustafa Aksoğan Anaokulu öğlen grubu elma ağacı sınıfı öğrencileri ve velileri olarak Serap öğretmenimize anneler qünü hediyesi olarak Kızılay'a bağış yapmayı seçtik. Maddi değeri olan yada zaman içinde bir köşeye atılıp unutulan bir hediye olmasını istemedik. Bu yüzden de Kızılay'ı seçerek bağışlarımızın doğru yerlerde kullanılmasına duyduğumuz güvenle bağışımızı gerçekleştirdik. Bağış yapılan rakam belki çok cüzzi bir miktardı fakat bizlerde elimizden geldiğince Serap Hocamızın yerine en azından Kızılay sayesinde birkaç yüreğe daha dokunabilmek istedik."şeklinde beyanda bulundu.

Hediye olan bağış makbuzu kendisine teslim edilen Serap OVACIK

"Bir anne olarak öğrenci velilerimin bu şekilde ince düşünmesi beni çok mutlu etti onlar sayesinde dünyanın herhangi bir yerinde hiç tanımadığım bir kaç çocuk daha mutlu olacak karınları doyacak bundan daha güzel bir hediye olamazdı sanırım o yüzden hem Kızılay'a hem de öğrencilerim ile velilerime çok teşekkür ediyorum."şeklinde beyanda bulundu.

Bağışı kabul eden Ramazan SOYLU; bizim için de örnek bir davranış olan bu bağıştan ötürü ben velilerimize ve böyle evlat yetiştiren Serap Öğretmenimize dünyadaki tüm mazlumlar için teşekkür ediyorum dedi.

Anket

vbet giriş