Arguvan Belediyesi Beslenme Saati Uygulamasına Bu Yılda Devam Ediyor

Bizler yerel yönetimler olarak, geçen yıl ilçemizdeki tüm ilkokul öğrencilerine sosyal belediyecilik projemiz kapsamında beslenme saati uygulaması ile bir öğün gıda desteği uygulaması başlatmıştık.

04-10-2023

 Beslenme saati projemiz geçen yıl Türkiye genelinde olduğu gibi yerel, ulusal, yazılı, görsel basında da çok ses getirmişti. Çünkü bir öğün gıda desteğinin ilçe genelindeki tüm ilkokul öğrencilerine uygulanması bir ilkti. Bu yıl projemize iki köy ilkokulumuzdaki ortaokul öğrencilerimizi de dâhil ettik. 
Bu projenin hayata geçmesi ve sürdürülebilir olması bizi ve aileleri vicdanen rahatlattı. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, çocuklarımız bizim yarınımız, onların iyi eğitim alabilmeleri için mutlaka karınlarının tok olması gerekiyor. Karnı aç olan çocuklarımızın ders dinleme, kendilerini derse verebilme şanslarının olmadığını hep birlikte biliyoruz ve görüyoruz. Ülkemizin, maalesef ki her geçen gün kötüye giden ekonomik koşulları, çocuklarımızın hem fiziksel ve ruhsal gelişimini hem de öğrenim hayatlarını da olumsuz etkileyen bir faktör haline geldi. Bu nedenle de çocuklarımızın sağlıklı büyüyebilmeleri ve iyi bir eğitim alabilmeleri noktasında projemizi bu sene de devam ettiriyoruz. 
Projemize Türkiye genelindeki hemşerilerimizin, eğitime önem ve değer veren tüm dostlarımızında maddi ve manevi destek vereceklerini biliyoruz. Bu projemiz Arguvan Belediyemizin bütçesini zorlayan maliyeti büyük bir bütçe. Biz geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bu projemizi yılsonuna kadar devam ettireceğiz. 
Projemize destek olmak isteyen dostlarımız aşağıdaki irtibat numarasından bizimle iletişime geçebilirler.
İletişim numarası: 0549 804 84 84

Anket

vbet giriş