Arguvan'da Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle karne heyecanı Atatürk İlkokulu, Şehit Birol Akın Cumhuriyet Ortaokulu ve Arguvan İmam Hatip Ortaokulunda yaşandı.

16-06-2023

Karne dağıtım törenine  Arguvan Kaymakamı Adem Karataş, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Kurşun, Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Kuşçu, Şehit Birol Akın’ın babası Hasan Akın ve çok sayıda veli katıldı.

Arguvan Kaymakamı Adem Karataş törende yaptığı konuşmada “Belediye Başkanımız ile birlikte karne sevincinize ortak olmaya geldik. Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Sizler bizim umudumuz olan geleciğimizin mimarlarısınız. Aldığınız eğitim ışığında, kendinize, ailenize ve ülkemize fayda sağlayacak bireylersiniz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyor ve iyi tatiller diliyorum” dedi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise “Bir eğitim ve öğretim döneminin daha sonunda karne sevincinize ortak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu karneler emeklerinizin güzel bir sonucudur. Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme güzel hazırlık yapın, kitap okumayı da ihmal etmeyin. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları, memurlar, bilim adamları sizler olacaksınız. Yaşamış olduğumuz deprem felaketi nedeniyle şanssızlıklarınız oldu ama sizin gayret ve çabalarınız, öğretmenlerinizin de desteği ile eksiklerinizi tamamlayacağınıza inanıyorum.  Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." şeklinde konuştu

Karne dağıtım töreni 1994 yılında Van Erciş'te şehit olan Astsubay Birol Akın’ın adını taşıyan okulda baba Hasan Akın tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının en başarılı 3 öğrencisine altın hediye takdim etmesi ile sona erdi.

Başarıları sonunda altın alan isimler ise

  1. 5-A sınıfından Zeynep Sultan Turgut
  2. 7-A sınıfından Yağmur Kaynarca
  3. 7-A sınıfından Toprak Gül

Anket

vbet giriş