Askon Şube Yönetiminden Sesoba Ziyaret

Askon Şube Yönetiminden Sesoba Ziyaret

21-06-2019

ASKON İŞADAMLARINDEN SESOSA ZİYARET

ASKON , ÇALIŞMALARINA ZİYARETLERLE BAŞLADI

Sivas’ta teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ) Sivas Şubesi ziyaretlere başladı.

Geçtiğimiz aylarda Askon Şube Başkanlığına getirilen Kadir Darıcık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf teşkilatını ziyaret ederek Birlik Başkanı Beşir Köksal ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.

ASKON olarak şubeyi kurduktan sonra çalışmalara başladıklarını ifade eden Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Kadir Darıcık, Türkiye genelinde 35 ve yurt dışı şubeleriyle ilimizin ve ülkemizin kalkınması için gayret göstereceklerini söyledi.

SİVAS’ta ASKON şubesini yeni kurduklarını ve ziyaretler yaparak amaçlarını anlattıklarını dile getiren Darıcık, Esnaf teşkilatını da ziyaret ederek Sesob Başkanı sayın Beşir Köksal’ın bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirterek, birlikte çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Darıcık, 22 Haziran 2019 Cumartesi günü e ticaret ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

ASKON Şube Başkanı Kadir Darıcık, esnaf teşkilatına önemli hizmetlerde bulunan Sesob Başkanı Beşir Köksala da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise ziyaretlerinden dolayı ASKON Şube Başkanı Kadir Darıcık ve yjnetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İşadamlarının oluşturduğu STK’ların ülkenin gelişmesinde ve yatırımlar yaparak istihdam sağlanması noktasında önemli katkıları olduğunu ifade eden Köksal, ASKON Şubesinin Sivas’ta faaliyete başlamasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Anket

vbet giriş