Avşar,Çalışmalarımız Son Ana Kadar Heyecanla Sürecektir

Avşar,Çalışmalarımız Son Ana Kadar Heyecanla Sürecektir

18-06-2019

AVŞAR ,'39 DERNEK BAŞKANIYLA İSTİŞARELERDE BULUNDU'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP Sultangazi teşkilatı, Türkiye Dernekler Federasyon Başkanlığı organizesi ile Tekedereli Yardımlaşma Derneği ve 4 federasyon başkanı ile birlikte 39 dernek başkanı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İstanbul Büyükşheir Belediyesi seçimleri ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Avşar, Çalışmaların son ana kadar heyecanla süreceğine dikkat çekerek, " İstanbullu Kardeşlerimin Kurulan Ve Kurgulanan Kirli Tezgâhları Bozacağından Şüphem Yoktur."dedi.

Avşar istişare toplantısında, "Bildiğiniz Üzere 31 Mart’da Yapılan İBB Başkanlığı Seçimleri Yapılan Usulsüzlüklerden Ve Çalınan Oylardan Dolayı Ysk’nın Vermiş Olduğu Vicdanları Rahatlatan Doğru Bir Kararla Seçimin 23 Haziran’da Tekrar Yapılmasına Karar Vermiştir. Bu Sebepten Ötürü Liderim Devlet Bahçeli Bey’in Emir Ve Talimatlarıyla Buraya Gelip Hem Siz Hemşerilerimle Hasret Gidermek Hem de Seçimlerle İlgili İstişare Etmek İçin Yanınızdayım.

23 Haziran’da Umudun, Huzurun, Cumhurun, Ahlakın, Kardeşliğin Yanında Duracağız, Helalin Tarafında Bulunacağız.Ortak Gayemiz İstanbul’un Ehline Emanetini Sağlamaktır.Mücadelemiz Buna Yöneliktir.İstanbul Ehline Emanet Edilmezse Bin Yıllık Kardeşliğimiz Zarar Görecektir.

Evet, Mhp Tüm Kadrolarıyla Şu An Sahalarda Cumhur İttifakının Başarısı İçin Çalışmaktadır. Bizim Sözümüz Söz Duruşumuz Nettir. Cumhur İttifakı 23 Haziran Da Yeni Bir Fetih Ruhuyla Başarıya Ulaşacaktır. İstanbul Ehline Emanet Edilmezse Kaynaşma Potamız Küflenecek, Medeniyet Cevherimiz Karalanacaktır."dedi.

Avşar,Türk Milleti İstanbul Üzerinde Oynanmak İstenen Oyunların Kuşkusuz Farkındadır diyerek, seçimin önemini açıklayarak,

"İstanbullu Kardeşlerimin Kurulan Ve Kurgulanan Kirli Tezgâhları Bozacağından Şüphem Yoktur.Milliyetçi Hareket Partisi Yeniden Seçim

Kararının Alındığı Günden İtibaren İstanbul’u Karış Karış Gezmekte, Vatandaşlarımızla Kucaklaşmaktadır.Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul’un Her Yerindedir.İnkarcılar Bilse Ne Yazar, Bilmese Ne Çıkar, Üç Hilal İstanbul’un Her Yanındadır."şeklinde konuşmasına devam etti.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar dernek başkanlarına,"Sayın Binali Yıldırım Başkan Olduğunda;İstanbul Kazanacaktır.. Umut Kazanacaktır.. Huzur Kazanacaktır.Gayemiz Gayretimiz Ve Sahalarda Olma Sebebimiz Bundandır.Zillet İttifakının Nereye Hizmet Ettiği Belli Olmayan Zatla İlgili Ve Bunu Kimlerin Desteklediği İle İlgili Bir Kaç Kelam Edeyim.Ve Son Olarak Diyorum Ki Bire Gafiller, 23 Haziran’da İstanbul Kazanacaktır.

23 Haziran’da 16 Milyon İstanbullu Huzura Kavuşacaktır.

23 Haziran’da Milli Bekamız Güçlenecektir.

23 Haziran’da Milli Birlik Ve Dayanışma Ruhumuz Yükselecektir.

Fetö Kaybedecektir.

Pkk Yerin Dibine Geçecektir.

Chp, İp Ve Hdp’nin Çırpınışları Sonuç Vermeyecektir.

Boyası Akan, Hırçınlığı, Şiddet Dili, Gerçek Yüzü Ortaya Çıkan, Basit Ve Vasat Bir Siyasi Profil Çizen Şahıs Bir Hafta Sonra Siyaseten Hezimete Uğrayacaktır.

Sayın Binali Yıldırım 23 Haziran’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak Önümüzdeki Beş Yılda İstanbul’a Allah’ın İzniyle, İstanbullu Kardeşlerimizin Emsalsiz Desteğiyle Hizmet Edecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul’a Mitili Çoktan Atmıştır, Çalışmalarını Son Ana Kadar Heyecanla Sürdürecektir.

Anket

vbet giriş