Başkan Kahveci: “Sivil Toplum Kuruluşları Bizim İçin Çok Önemli”

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Malatya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

20-05-2022

Başkan Kahveci, beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte; Kızılay Malatya İl Şubesi, Kızılay Battalgazi İlçe Şubesi, Yeşilay Malatya İl Şubesi, Malatya Ticaret Borsası ve MÜSİAD Malatya İl Şubesini ziyaret etti.

Başkan Kahveci yapmış olduğu açıklamada, pandemi döneminde STK’lar ile çok fazla bir araya gelemediklerinin altını çizerek, bundan sonraki süreçte STK ziyaretlerini devam ettireceklerini belirtti. Kahveci, “Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkan, ülkemizin ve şehrimizin kalkınması açısından büyük bir güç kaynağı durumunda olan STK’larımızla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor, gerekli hususlarda istişarelerde bulunuyoruz. Partimizin başarısı için adım atılmadık ve gidilmedik hiçbir yer bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın ve kentimizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışan iktidarımızın başarılı olması için bizler her zaman olduğu gibi bugünde sahadayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip sorun ve çözüm önerilerini buluyoruz. Bizler sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşlarımızın emrindeyiz ve onlarla birlikteyiz. Özellikle pandemi döneminde istemsiz olarak düşürdüğümüz tempomuzu, artık her geçen gün daha da artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz. İlimizde ve ilçemizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz 2023″ dedi.

“STK’lar Bizim Önemli Birer Çözüm Ortağımızdır”

Başkan Kahveci, AK Parti’nin de aslında bir sivil toplum organizasyonu olduğunu ve bu bağlamda dünyanın sayılı STK’larından bir tanesi olduğunu vurguladı. Kahveci, “Toplumsal bağ ve dayanışmanın önemi gün geçtikçe daha da iyi anlaşılmaktadır. Bu bağların güçlenmesi için sivil toplum kuruluşları en önemli ögelerden biridir. Çünkü bireylerin mutlu ve sağlıklı bir toplum oluşumuna doğrudan etkisi yadsınamaz. Sağlıktan eğitime, insan haklarından sürdürülebilir kalkınmaya, çevreden doğal afetlere kadar çok geniş bir alanda sorumlulukları bulunan STK’lar, bizim de önemli birer çözüm ortağımızdır. Toplum yararını en üst düzeye taşıyan ortamlar oluşturan STK’lara AK Parti olarak sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi sürdüreceğiz ve hep birlikte şehrimizi daha da güzelleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

Anket

vbet giriş