Başkan Kılınç, Altyapı Sorunlarını Bakan Karaismailoğlu’na Aktardı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Vali Aykut Pekmez

07-05-2020

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Vali Aykut Pekmez, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı ile birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile video konferans görüşmesi gerçekleştirip, Adıyaman’ın talep ve sorunlarını iletti.

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İ. Halil Fırat, M. Fatih Toprak, Yakup Taş, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Adıyaman’ın talep ve sorunlarının iletildiği video konferans görüşmesi gerçekleştirildi.

Adıyaman’da sürdürülen ve yapılması planlanan yatırımların konuşulduğu toplantıda, devam eden projelerin son durumu ile öncelik arz eden projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, kendilerine Adıyaman’ın ulaşım ve altyapı hizmetlerine ilişkin konuları ve talepleri arz etme fırsatı sunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na teşekkür etti.

Anket

vbet giriş