Başkan Bilgin Vali Ayhan'ı Ziyaret Etti

Başkan Bilgin Vali Ayhan'ı Ziyaret Etti

05-04-2019

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin göreve başladıktan sonraki ilk ziyaretini Vali Salih Ayhan'a yaptı. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette şeref defterini imzalayan Başkan Bilgin, Vali Ayhan ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ayhan, "Sayın belediye başkanımız bugün ilk ziyaretini bize gerçekleştirdi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görevinde inşallah hayırlı işlere imza atmasını niyaz ediyorum. Başkanımızla 2009 yılında ilk baro başkanlığı döneminde tanıştık ve bugüne kadar beraber omuz omuza çalıştık. Sonra Ankara'da yine aynı şekilde yakın bir temasımız oldu. Kader yolumuzu Sivas'ta tekrar birleştirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza Sivas'a güzel hizmetler yapacağınıza bizim şüphemiz yoktur. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Neler yapabileceğimizi iyi biliyoruz. Hilmi Başkanımızın Ankara tecrübesinin Sivas'a çok olumlu yansıyacağını söyleyebilirim. Başkanımızın iyi bir dostluğu var, iyi bir vefası var ve bunu en yakın hissedenlerden birisi benim. Bundan dolayı Sivas'ın çok şeyler kazanacağına ben inanıyorum. Çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum. İnşallah iyi bir ekiple beraber ve omuz omuza Sivas'a güzel projeler kazandıracağız." şeklinde konuştu.

Dün itibarıyla mazbatayı alarak göreve başladığını dile getiren Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise "Bugün ilk ziyaretimizi Valimize yapıyoruz. Sizin de bahsettiğiniz üzere inşallah önümüzdeki dönemde memleketimiz için iyi işleri hep birlikte yapacağız. Sayın valimle uzun süredir farklı görevlerde birlikte çalışıyoruz. Sayın Valimin Altınyayla Kaymakamlığı'ndan başlayan süreçte özellikle Özel İdare Genel Sekreterliği'nde Sivas'a ciddi manada çözüm odaklı, iş bitirici bir anlayışla hizmet ettiğini biliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de Sivas Valiliği, Belediye Başkanlığı ve tüm kurumların koordinasyonuyla birlikte milletimiz bizden hizmet bekliyor. Biz de inşallah bu hizmeti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Seçimler huzurlu geçti şehrimizde, tüm kamu görevlilerine çok çok teşekkür ediyoruz. Demokrasimizin şehrimize yansıttığı birlik, beraberlik içerinde huzur ortamında bir seçim geçirdik ve sonuçta milletimiz kararını verdi. Bundan sonra artık söz bitti, icraat vakti başladı. İnşallah hep birlikte bu güzel şehre hizmet etmek bizim temel misyonumuz, temel görevimiz. Görevler gelip geçici. İnsan

hayatında çok farklı görevler yapabiliyor. Asıl olan görev bittikten sonra kubbede hoş bir seda bırakılabilmektir." dedi.

Ziyarette Başkan Bilgin'e yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kuzu, Kayhan Işık, Turan Topgül, Burak Kuruçay ve Ahmet Duman da eşlik etti.

Anket

vbet giriş