Başkan Güder, İlçedeki Hasarlı Evleri Gezdi

Başkan Güder, İlçedeki Hasarlı Evleri Gezdi

27-01-2020

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Elazığ’da yaşanan 6.8’lik depremden en fazla etkilenen il olan Malatya’nın Battalgazi ilçesindeki evleri hasar gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ile birlikte deprem sonrası ilçedeki mahalleleri gezdi. İspendere, Bulutlu, Hisartepe, Pelitli, Alhanuşağı, Düzyol, Kapıkaya ve Eskimalatya’da hasar gören evleri tek tek gezen Başkan Güder, vatandaşların sorunlarını dinledi. Yaşanan depremin ardından ilçede sıkıntılar yaşadıklarını anlatan vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Güder, sıkıntıların halledilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAŞKAN GÜDER: “YARALAR KISA SÜREDE SARILACAK”

Her daim birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğini hatırlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Depremde ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralanan tüm yurttaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Elazığ’da yaşanan deprem bilindiği üzere en fazla ilimizi etkiledi. Yaşanan deprem sonrası ilçemizdeki bazı vatandaşlarımızın evinde hasarlar meydana gelmiş durumda. Bizde bu hasarları yerinde görmek ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için Milletvekilimiz, Kaymakamımız ve ilçe başkanımız ile birlikte evleri hasar gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Deprem sonrası Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, depremde en fazla hasar gören iki ilçe Pütürge ve Doğanyol’u ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanımız, oluşan sıkıntıların biran önce çözülmesi için gerekli talimatı Bakanlarımıza verdi. Yaşanan sıkıntılar inşallah hallolacak. El birliği ile yaralar kısa sürede sarılacak. Bizim birlik içinde olmamız gerek. Birlik ve beraberlik içinde bu olayı da atlatacağız” dedi.

Anket

vbet giriş