Başkan Güder,Çıtayı Biraz Daha Yukarı Çıkarma Adına Çaba Sarf Edeceğiz

Başkan Güder,Çıtayı Biraz Daha Yukarı Çıkarma Adına Çaba Sarf Edeceğiz

22-05-2019

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz ve oda yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, Malatya’ya güzel hizmetler kazandıracaklarını belirterek, “Çıtayı biraz daha yukarı çıkarma adına çaba sarf edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya gelerek Malatya ile ilgili konularda istişarede bulunan Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz, Başkan Güder’in başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, “Bugün Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi olarak sayın Osman Güder'in Battalgazi Belediye Başkanı seçilmesi dolayısı ile hayırlı olsun ziyaretine geldik. Biz kendilerine hem hayırlı olsun diyoruz, hem de bize verdiği destekten dolayı şükranlarımızı kendisine sunuyoruz. Battalgazi Belediyemiz gerçekten büyük ve köklü bir belediye. Tarihi ile, kültürü ile ve doğasıyla olan bir belediyemiz. Osman başkanımıza bu konuda hem güveniyoruz, hem de hayırlı olsun diyoruz. Başarılı hizmetler yapacağını da biliyoruz. Kendisi de geçmişten beri tanıdığımız bir ağabeyimiz. Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz. Bir STK olarak da her zaman yanında olduğumuzu da buradan beyan ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, ortak payda Malatya vurgusu yaparak, “Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanımız ve Yönetim Kurulu bizleri ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kendileri de ifade ettiler. Geçtiğimiz hafta sonu olağan kongrelerini gerçekleştirdiler. Tekraren muhasebeci kardeşlerimiz göreve devam görevi verdiler. Bundan dolayı başarılar diliyorum. Nuh Beyi de önceden tanıyoruz. Gerçekten muhasebeci olarak, muhasebeciler odası olarak Malatya'mıza güzel katkıları olmuş oldu. Bundan sonra ki süreçte de olacağına inanıyoruz. Muhasebeciler, ticarethanelerin mahremleridir. O yönü ile çok önemli bir görevi ifa ve icra ediyorlar. Dolayısı ile ekonomik olarak, hem Malatya'mızın, hem ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Bundan dolayı önemli bir mesleği icra ve ifa ettiklerini düşünüyorum. Ve bunları yaparken hepimizin ortak paydası Malatya'mız. İnşallah biz de almış olduğumuz bu görevi layıkla yerine getirerek ve çıtayı biraz daha yukarı çıkarma adına çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

Anket

vbet giriş