Başkan Kazgan “Gençlere Yapılan Yatırım En Güzel Yatırım”

Akçadağspor Kulubü kendi sahasına karşılaştığı Kale Gençler Birliği farklı skorla geçerek liderliğini sürdürdü.

13-03-2022

Maç sonu açıklamada bulunan Akçadağspor Kulubü Başkanı İbrahim Coşkun “Kale Gençler Birliği maçı çok güzel görüntülere sahne oldu. Buz gibi havada tribünde desteğini esirgemeyen İlçemiz Kaymakamı Sayın Ümit Fırat Böçkün'e, Belediye Başkanı Sayın Ali Kazgan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Eyüp Işık’a, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sayın Ömer Seyhan’a, Gençlik Spor Müdürü Sayın Burak Taştekin’e ve bizi yalnız bırakmayan vefakâr taraftarlarımıza, ayrıca bugünkü maç sonu ikramı için Başpınar Mahallesi Muhtarı Sayın Mehmet Torun'a ve muhtarımızın davetini kırmayıp yemeğe katılan Kale Gençler Birliği yönetici, teknik ekip ve futbolcularına çok teşekkür ederiz. Bugünkü galibiyetle 13' te 13 yapan takımımıza da tebrikler. Sağ olsunlar, var olsunlar.” dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı Sayın Ali Kazgan maç sonu yaptığı açıklamada “Gençlerimizin spora yönlenmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Geldiğimiz günden buyana gençlerimizi kötü alışkanlıkların pençesinden kurtarıp spora teşvik etmeye çalışıyoruz. Gençlere yapılan yatırım en güzel yatırım. Akçadağspor Kulubüzümüzü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık ise “Gerek spora gerekse sporcuya yönelik yatırımlarımız devam edecek. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onların başarıları bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

Kulüp tarafından ilçe jandarma komutanı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sayın Ömer Seyhan'a güvenlik güçlerinin iç sahadaki maçlarda gösterdikleri büyük özveri dolayısıyla plaket takdim edildi.

Anket

vbet giriş