Başkan Kılınç, Adıyaman 1954 Spor’u Kamp Yaptığı Otelde Ziyaret Etti

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor’un

01-08-2021

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor’un teknik heyetini ve futbolcularını kamp yaptığı Kızılcahamam’daki otellerinde ziyaret ederek moral verdi.

Bu sezon ilimizi 2. Lig’de temsil edecek olan Adıyaman 1954 Spor’un her zaman yanında olan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam’da sürdüren sarı-yeşilli ekibin teknik heyetini ve futbolcularını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Çeşitli programlara katılmak için gittiği Ankara’da şehrin takımı olan Adıyaman 1954 Spor’u da kamp yaptığı otelde ziyaret eden Başkan Kılınç, “Her yıl bir üst lige çıkmayı alışkanlık haline getiren şehrimizin gurur kaynağı olan takımımızdan bu yıl da 1. Lig’e çıkmasını bekliyoruz. Allah’ın izniyle ekibimiz ve teknik kadromuz bunu başaracak kalitede. Böyle kaliteli bir kadro oluşturan başta kulüp başkanımız, yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz olmak üzere herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yöneticiler ve teknik heyet ise takıma olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve kampta bile bu desteğini sürdüren Başkan Kılınç’a teşekkür ettiler.

Anket

vbet giriş