Başkan Şerifoğulları, Spor Yaşam Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Şerifoğulları, Spor Yaşam Merkezinde İncelemelerde Bulundu

15-01-2020

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmete sunulan Hicret Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Toplumun tüm kesimlerini sporla buluşturmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi, 7’den 70’e herkese spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şerifoğulları, Sarayatik, Hilalkent ve Fevzi Çakmak mahallelerinin ardından hizmete sunulan Hicret Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Amaçlarının sağlıklı bir yaşama katkı sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Spor yaşam merkezlerimizde toplumun her kesimine spor yapma olanağı sağlıyoruz. Hafta içi 09.00-15.00 saatleri arasında bayanlara hizmet veren spor merkezlerimiz, 17.00-22.00 saatleri arasında ise baylara hizmet veriyor. Böylece toplumun her kesimine uzman hocalar eşliğinde spor yapma fırsatı kazandırmış oluyoruz.

Elazığ Belediyesi olarak her alanda yaptığımız yatırımlarla şehrimizi geleceğe hazırlarken, doğrudan insanımıza yaptığımız yatırımlarla da daha mutlu insanların yaşadığı bir şehir olma yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz.” diye konuştu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HALK EĞİTİM KURSİYERLERİYLE BULUŞTU

Başkan Şerifoğulları, daha sonra Hicret Mahallesi’nde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları, okuma-yazma ve halı dokumacılığı başta olmak üzere çeşitli dallarda eğitim alan kursiyerlerle bir araya gelerek çalışmaları hakkında

bilgi aldı, taleplerini dinledi. Başkan Şerifoğulları, Hicret Mahalle Muhtarı Murat Gülbasan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette halk oyunları eğitimi alan çocuklarla da yakından ilgilendi.

Kadınların yaşamlarına artı değer kazandıran çalışmaların önemine dikkat çeken Başkan Şerifoğulları, “Kadınlarımızın el becerilerini geliştirme, bir adım ötesinde aile bütçelerine katkı sağlama noktasında bu kurslar büyük önem taşımaktadır. Bizler de Elazığ Belediyesi olarak gerek EBEGEM bünyesinde, gerek Kadın Yaşam Merkezi bünyesinde açtığımız çeşitli branşlardaki kurslarla özellikle kadınlarımızın yaşamlarına artı değer kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Bu noktada Elazığ Belediyesi olarak vatandaşlarımıza her zaman gereken desteği vereceğiz.” dedi.

Anket

vbet giriş