“Bizim Akif” Tiyatro Oyununa Sanatseverlerden Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Bizim Akif” adlı müzikal tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

02-03-2022

Yazarlığını ve yönetmenliğini Hasan Özaşlamacı’nın yaptığı; Cem Kurtoğlu, Seza Kırgız, Emre Uluocak, Nagihan Yıldız ve Barış Demirtürk'ün oynadığı oyun izleyiciden büyük beğeni aldı.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen “Bizim Akif” adlı müzikal tiyatro oyununa çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir inanç ve dava adamı olan Mehmet Akif Ersoy’un, Kurtuluş Savaşı’ndaki milli mücadele ruhunu dizelere döktüğü İstiklal Marşı’mızın Kabulü’nün 101. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla oynanan tek perdelik oyun izleyiciden tam not aldı.

Türk milletine örnek olan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ve İstiklal Marşı’nın genç nesillere tanıtılması noktasında tiyatro, sinema ve diğer kültür sanat etkinliklerinin daha etkili olduğunu vurgulayan vatandaşlar, bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu söyleyerek bu konuya önem veren ve öncülük eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Anket

vbet giriş