DEVA Partisi İlçe Başkanı Çavuş “Millet İttifakı olarak Ülkenin geleceği bizleriz

DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi’ Ülkenin geleceğini güvence altına alacaktır dedi.

06-03-2022

Başkan Çavuş Hekimhan’da ki çalışmalar hakkında bilgi vererek kurulduğumuz günden bugüne gerek Sivil Toplum Kuruluşları gerekse Esnaf ziyaretlerimi yaparak Partimizin çalışmaları hakkında bilgi veriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Ekonomiden Sorumlu Bakan iken ülkenin içinde bulunduğu durum ile şuan ki durum arasında uçurum var. İşini doğru yapan liyakatli insanlar ile yola çıktık ve kısa sürede halkın teveccühüne mazhar olduk.” dedi.

Başkan Çavuş “Hekimhan’da CHP’li Belediye Başkanımız Turan Karadağ Başkanlığında 6 siyasi parti olarak güçlü bir birlikteliğimiz var. Hekimhan için canla başla çalışıyoruz. İşsizlik sorununu çözme adına, işsizlik sorununa çözüm bulma adına çalışmalarımız devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Atatürk ve silah arkadaşlarının nice zorluklarla kurduğu bu devleti DEVA partisi olarak daha ileriye taşıma adına çalışmalarımıza devem edeceğiz diyen Başkan Çavuş “Millet İttifakı olarak Ülkenin geleceği bizleriz” dedi.

Anket

vbet giriş