Elazığ İl Özel İdaresi Vatandaşların Yardım Çağrısına Anında Müdahale Ediyor

“Şabanlı Köyü’nde yalnız yaşayan vatandaşımızın yardımına hemen ulaşıldı”

27-01-2022

Elazığ İl Özel İdaresi şehir genelinde sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarının yanında vatandaşlardan gelen yardım taleplerini de hızlı bir şekilde karşılamaya özel önem gösteriyor.

Şehrimizde bir süredir devam yoğun kar yağışı dolayısıyla karla mücadele çalışmalarını etkin bir şekilde sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, Merkeze bağlı Şabanlı Köyü’nde yaşayan H.B. isimli vatandaşın yardım çağrısına da hızlı bir şekilde ulaştı.

Merkez Şabanlı Köyü’nden H.B. isimli vatandaşımızın 112 acil ihbar hattına yardım çağrısında bulunmasının ardından durumun iletilmesiyle birlikte Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri hemen harekete geçtiler.

Köyde yalnız yaşayan H.B. ve yatalak hasta olan kız kardeşi gıda sıkıntısı çektiklerini ayrıca yoğun kar yağışından dolayı hayvanların yemlenmesi için samanlığa ulaşamadığının belirtildiği çağrı üzerine köye ulaşan Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri hem samanlığın yolunu açtılar hem de vatandaşımıza gıda ve yakacak yardımında bulundular.

Elazığ’da kar yağışının yoğun olarak yaşandığı ilk günden bugüne kadar onlarca vatandaşımın yardım çağrısına ulaşan Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, köy yollarında karla mücadele çalışmalarını da aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

Anket

vbet giriş