Fırat Edaş'tan Elazığ Depremi Açıklaması

Fırat Edaş'tan Elazığ Depremi Açıklaması

25-01-2020

24 Ocak 2020 Cuma günü Saat 20.55 sularında Elazığ’da Merkez üssü Sivrice’de yaşanan deprem sonrası Mustafa Paşa Mahallesi’nde bir binanın çatısında oluşan yangının nedeninin ilk belirlemelere göre doğalgaz ve elektrik kaynaklı olmadığı tespit edilmiştir. Yangınla ilgili detaylı tespit çalışmaları sürmektedir.

Deprem boyunca oluşturulan kriz masası ile elektrik ve doğalgaz ekipleri, itfaiye ve AFAD ile koordineli bir şekilde hareket etmiştir. Olay yerine ulaşmayı zorlaştıran gereksiz trafik sıkışıklığına rağmen ekipler, hızlıca yangın yerine ulaşmışlardır. Saniyelerin önem kazandığı yangın anında ekipler, soğukkanlılıklarıyla gerçekleştirdiği çalışmaların neticesinde de elektrik ve doğalgaz akışında kontrollü kesintiyi sağlamışlardır. Koordineli çalışma ile yangının kontrol altına alınmasına katkı koymalarının yanı sıra ekipler, elim gecede olası başka tehlikelerin yaşanmasının da önüne geçmişlerdir.

Deprem sonrası bir takım halinde yönetimleriyle koordinasyonu sağlayarak, gerekli çalışmayı yapan elektrik ve doğalgaz ekiplerini kutluyoruz.

Yangının sonrası gece boyu yapılan incelemeler neticesinde de yangının doğalgaz ve elektrik kaynaklı olmadığı tespit edilmiştir.

Anket

vbet giriş