Gözde Hastanesi İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Kaplan: Rahim Kanseri Ameliyatını Hastanemizde Gerçekleştirdik

14-04-2022

Özel Adıyaman Gözde Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Doçent Doktor Selçuk Kaplan Rahim kanseri ameliyatlarının hastanemizde yapabilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Kadınsal hastalık olarak bilinen Rahim kanseri hastalığının tedavisinin zor olduğu kadar ameliyatının da zor ve riskli olduğunu söyleyen Kadın Doğum Kliniği Doçent Doktor Selçuk Kaplan sözlerine şöyle devam etti.

Kaplan;” Endometrium kanseri dediğimiz halk arasında Rahim kanseri olarak da bilinen bu hastalıklar artık Adıyaman ilinde özel gözde Hastanesi'nde de yapılmakta. Yaklaşık 5-6 ay önce Özel Gözde Hastanesi'nde göreve başladım daha önce Adıyaman üniversitesi eğitim ve araştırma Hastanesi'nde çalışmaktaydım. Özellikle buradan şunu belirtmek isterim; Bizim için riskli sayılan ameliyatlarda ekip çok önemli ve Anestezi ekibi, Ameliyathane ekibi, Cerrahi ekip yüksek riskli jinekolojik kanser ameliyatları dahil tüm kadın hastalıkları ve doğum ameliyatlarımızı yapabilmekteyiz. Artık bu hastalarımızın il dışına sevk edilmesine gerek kalmadı. Önemli ölçüde bu ameliyatların burada yapılabildiğini göstermek istiyoruz. Halkımızın bunu bilmesini istiyoruz. Şunu vurgulamak istiyorum artık Adıyaman’daki Özel hastanelerin sadece gebe takibi yapmaları değil artık bu zorlu ameliyatlarında üstesinden gelebilecek bir statüye kavuşması hem bizleri hem de hasta vatandaşlarımızı memnun etti. Bizim buradaki amacımız Özel Gözde Hastanesi'nde gebe takibinin yanı sıra jinekoloji- onkoloji gibi önemli ameliyatlarında gerçekleştirileceğini buradan halkımıza duyurmaktır.

İlk başarılı ameliyatımızı ekibimiz ile birlikte gerçekleştirdik

Özel Adıyaman Gözde Hastanesi'nde daha iki gün önce yapmış olduğum bir rahim kanseri ameliyatım var ve bu rahim kanseri ameliyatında başarılı bir sonuç aldık. Şu anda hastamız serviste sağlık durumu gayet iyi ve gözetim altında. Gözetim süresi bittikten sonra artık rahata kavuşacaktır. Burada Adıyaman halkı bu fırsatı iyi değerlendirmeli yani bizler sizler için varız ve burada sizlere hizmet etmeyi bekliyoruz “dedi.

Anket

vbet giriş