Guinness Rekortmeni Leylimley

Güinnes rekorunu 3 dalda kırmayı başaran Gururbey, "dünyanın en bas sesi", "en güçlü bas sesi" ve "tek nefeste en uzun şarkı okuyan ses sanatçısı" unvanlarını elinde bulundururken sesinin özelliklerini de tüm dünya ya gösterdi.

30-03-2022

Müzik dünyasındaki yolculuğuna yaptığı ve seslendirdiği eserlerle devam eden Gururbey, dünya medyasında ünlü sanatçılara yaptığı vokallerle de gündem oldu. Önümüzdeki günlerde yeni teklisi Zülfü Livaneli imzalı “LeylimLey” isimli eserle müzik dünyasına yeniden doyumsuz bir eser sunacağını ifade ederken sevenlerini şaşırtacağını da vurguladı.

Dillerden düşmeyen “LeylimLey” isimli eseri hareketli ve ritmik hale getirdiklerini vurgulayan Gururbey “Aranjörüm Hatem Tutkus ile farklı işler yapma ve en güzelini sunma çabasındayız.

Dünyanın sizin sesinizi kabul ve takdir etmesi renkli dünya için çok da önemli olmadığını görüyorum şarkı güzelse birazda ifade edebiliyorsanız starsınız. “Leylimley” gibi bir eserle ses gücüm yeteneklerim ve ifade kabiliyetimle şarkının hakkını verdim, ayrıca İngilizce olarak seslendirip bu eseri dünya müzik piyasasına sunmak istiyorum” dedi.

Anket

vbet giriş