İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Serdar Yıldız Atandı

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı görevine genel merkez tarafından İl Başkanı olarak ataması yapılan Hakan Yılmaz Malatya’da kabul görmüş önemli ve güçlü isimleri kadrosuna dahil ederek İlçe teşkilatlarını da oluşturmaya devam ediyor.

04-03-2022

Malatya’nın en büyük merkez ilçelerinden Yeşilyurt İlçesine Malatya’nın çok iyi tanıdığı geçmişiyle örnek isimlerinden Serdar Yıldız’ın Genel Merkez tarafından İyi Parti Yeşilyurt Kurucu İlçe Başkanı atanması gerçekleştirildi.

İyi Parti Yeşilyurt kurucu ilçe başkanı olarak ataması gerçekleştirilen Serdar Yıldız mazbatasını İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz tarafından aldı. İl Binasında gerçekleştirilen mazbata töreninde Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz” Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Meral Akşener’in oluruyla Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın’ın imzasıyla Yeşilyurt İlçe kurucu Başkanı olarak Kardeşimiz, Yol arkadaşımız Sayın Serdar Yıldız’ın bize ulaşan mazbatasını il binamızda takdim ettik.

Bundan sonraki süreçte oluşturacağı yeni yönetim listesi ile şu andan itibaren çalışmalarına başlayacaktır. Kendisini yeni görevinden dolayı kutluyor, Her şey İyi olacak diyorum. Hayırlı olsun.”

Serdar YILDIZ

1981 yılında Malatya’da doğan Serdar Yıldız Malatya’ya hizmet aşkıyla Ülkü ocaklarında ve MHP de çeşitli görevlerde bulundu. 1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP Malatya milletvekili adayı oldu. Malatya İli Kanatlı Hayvan Eti üreticileri Birliği kurucu başkanlığı ve Türkiye Kanatlı Hayvan Eti üreticileri Merkez Birliği kurucu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerine Halen devam etmekte olan Serdar Yıldız geçmiş dönemlerle Malatya ticaret ve sanayi odası meclis üyeliği görevinde bulundu. 

Hayvancılık ve enerji sektörlerinde ticari hayatına devam etmekte olan İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız İdealist ve mücadeleci ruhu sayesinde ticari ve siyasi yaşamında bulunduğu görevleri layıkıyla yerine getirmesiyle kamuoyunda tanınıyor.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Kurucu Başkanı Yıldız” İYİ Parti Yeşilyurt ilçe başkanı olarak Vatanını ve Bayrağını seven Vatanperver herkes ile uyumlu çalışma azimde olan Memleketimizin içinde bulunduğu bu zor günlerde vatan ve millet için bir gelecek olan İYİ Parti de siyaset yapma inancında olan herkesle çalışma isteğindeyiz.

İyi Parti çatısı altında Genel Başkanımız, Liderimiz Meral Akşener önderliğinde İyi Parti Kadrolarıyla Türkiye İyi Olacak diyoruz. “

Anket

vbet giriş