Kendisini Polis Olarak Tanıtan Şahıs Yakalandı

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda

15-02-2022

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;
Yeşiltepe Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli 1 adet bilezik ve 1500 TL ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
Hasan Varol Mahallesinde bir ikametin bahçe kapısını sökmeye çalışan 2 şahıs suçüstü yakalanmış, şahısların ayrıca başka bir bahçe kapısı çalınması olayının da şüphelileri oldukları tespit edilmiş tahkikata başlanmıştır.  
Hamidiye Mahallesinde bir gümüş mağazasından 3.000 TL değerinde malzemenin çalınması olayının faili meçhul 3 şüphelisi suça konu malzemeler ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
Üçbağlar Mahallesinde bir ikametten tablet cihazı çalınması olayıyla ilgili şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanılmıştır.
Hasanbey Caddesinde bir işyerinde meydana gelen 2 ayrı açıktan (cep telefonu) hırsızlık konusunun şüphelisi yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
Alacakapı Mahallesinde bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 2 şüpheli tespit edilerek 1 adet kamera, 1 adet yazıcı, 1 adet kurusıkı tabanca ve 11 adet fişek ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır. 
Başarık Mahallesinde meydana gelen kamu kurumunda açıktan hırsızlık olayı ile ilgili köy hizmetlerine ait lojmandan 5 adet kalorifer peteği ve 1 adet mazgal demirini araca yükledikleri görülen 5 şahıs süçüstü yakalanmış tahkikata başlanmıştır.
 Kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs tarafından güveni kötüye kullanmak suretiyle müşteki şahısları dolandıran bir şahıs tespit edilerek yakalanmış ayrıca şahsın 9 ayrı dosyadan arandığı tespit edilmiş tahkikata başlanılmıştır.

Anket

vbet giriş