Keskin’den Oda Başkanlarına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, olağan genel kurulları tamamlanan odaların başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

13-01-2022

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve oda başkanları ile birlikte

2022 yılı olağan genel kurulları tamamlanan ve yeniden güven tazeleyerek başkan seçilen Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre ve Malatya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Keskin, “Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre’ye başarılar diliyorum. Esnafımızın içinde, genel kurulda da görüldü, esnafımız kendilerine büyük destek verdi. Başarılar diliyorum, tüm oda başkanları olarak kardeşiz. Hepimizin görev ve amacı temsil ettiğimiz esnaflarımıza en iyi hizmeti götürmek, sorunların çözülmesine katkı sunmaktır. Birlikte üstlendiğimiz bu sorumluluğu sonuna kadar birlikte götüreceğiz” ifadelerini kaydetti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, “Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre ve yönetimini tebrik ediyorum. Tüm esnaflarımızın yanındayız.” dedi.

Keskin, “Allah utandırmasın. Bu dönemde görev yapmak zor. Ama ben tüm oda başkanlarımızın bu süreci en iyi şekilde atlatacağına yürekten inanıyorum. Sorunları çözmek için elimizden geleni yapmak, esnafa hizmet etmek boynumuzun borcu. Malatya’ya, esnafa, halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet olduğuna inanan bir camiayız. Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Toptaş ise ziyaret için teşekkür ederek, “Pandemiden dolayı oda üyelerimiz büyük sıkıntılar çekti. Çok şükür bunu atlatmış durumdayız. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız hep yanımızda oldu, olmaya da devam ediyor” diyerek, son dönemdeki süreçte oda üyelerinin kullanmış olduğu bir çok ürün ve malzemenin büyük oranda fiyatının arttığını, bunu da elbirliği ile aşacaklarını ifade etti.

Anket

vbet giriş