Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Yok, Panik Oluşturulmamalı

Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak,

15-03-2020

Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Bakanlık ve Müdürlük dışında yapılan hiçbir açıklamaya inanılmaması gerektiğini belirtti.

Sosyal medyada bazı kişilerin, özel kıyafetli sağlık görevlilerinin bir apartmanın önündeki fotoğraflarını paylaşarak apartmanın koronavirüs nedeniyle karantina altına alındığına ilişkin paylaşımlarına karşın, hasta ve karantina iddialarını doğru olmadığı bildirildi.

Sağlık Müdürü Prof.Dr. Recep Bentli de, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, umreden dönen vatandaşlardan bazılarını kontrol için hastaneye getirirken, doğal olarak en üst seviyede önlem aldıklarını, şu ana kadar Malatya’da koronavirüs testi pozitif çıkan olmadığını belirterek, vatandaşların panik yapmamalarını istedi.

Prof.Dr. Bentli’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Umreden dönen vatandaşlarımızın 14 gün kuralına uymasını ısrarla istiyoruz. Umreden döndükten sonraki 14 gün içinde görülen Olası Vakaları ve hasta vatandaşlarımızı hastanelerimize getirirken; tedbirli olmak için en üst seviyede koruma önlemleri alıyoruz. Bundan sonra da sıklıkla karşılaşabileceğimiz bu durum için vatandaşlarımızın panik oluşturmamalarını rica ediyoruz.

Anket

vbet giriş