Kuaförlere Renklendirme Ve Saç Kesimleri Anlatıldı

Erkek Kuaförlere Uygulamalı Eğitim Verildi

13-09-2021

ERKEK KUAFÖRLERE SAÇ VE SAKAL EĞİTİMİ

Sivas Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası tarafından erkek kuaförlere yönelik olarak renklendirme ve kesim teknikleri anlatıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen eğitim programına Sivas’taki kuaförlerin yanısıra çevre illerden de katılım oldu.

Eğitim öncesinde konuşma yapan Sivas Sivas Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker, oda olarak iki defa bayan kuaförlere yönelik eğitim düzenledikten sonra erkek kuaförleri de unutmadıklarını ifade ederek, “ Oda olarak meslektaşlarımızın yenilikleri yakından takip etmelerini istiyoruz. Bu doğrultuda bayan kuaförlere yönelik olarak topuz eğitimi , türban eğitimi, saç ve boyama teknikleri konusunda eğitim verdikten sonra erkek kuaförlerin de yeniliklerden faydalanmaları için renklendirme ve kesim tekniklerini anlatan uygulamalı bir eğitim gerçekleştirdik. Bu tür eğitimlerimiz erkek ve bayan kuaförlerimiz açısından faydalı oluyory. Ancak, esnafımız eğitimlere yeterince duyarlı olmuyor. “ dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra alanında uzman olan Cumhur Laçiner tarafından gölge sakal ve saç renklendirmesi uygulamalı olarak gösterildi.

Mesleki Kişisel Gelişim Uzmanı Menderes Bayır ise Kafa Anatomisi ve saç kesim tekniklerini anlatarak uygulamalı olarak katılım sağlayan erkek kuaförlere gösterildi.

Eğitim sonunda Sivas ve diğer illerden katılan erkek kuaförlere sertifika verilirken, eğitmenlere de katkılarından dolayı Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker tarafından plaket verildi.

Anket

vbet giriş