MAGEF Birlik ve Beraberlik Buluşması Beşincisi Düzenledi

MAGEF Birlik ve Beraberlik Buluşması Beşincisi Düzenledi

21-04-2019

 Malatya Gençlik Federasyonu tarafından düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Buluşması" Kapsamında  Beşincisi düzenlenen programa konuk olarak Battalgazī Belediye Başkanı  Osman GÜDER katıldı.

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz şunları söyledi:" Malatya Gençlik Federasyonu olarak düzenlediğimiz ‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması ‘’Beşincisi düzenliyoruz. Her programımıza farklı konukların davet edildiği buluşmaya gençler ile birlikte Malatya için el birliğiyle daha güzel günlere taşımak. Amacımız gençlerin daha huzurlu, daha mutlu, daha güzel bir gelecek için farklı Etkinlikler ile gençlerin sosyalleştirmek ve bilgilendirmek. Daha duyarlı bilinçli bir gençlik için her platformda mücadelemiz devam edecektir. Bizim için ve herkesim için çok önemlidir. Çünkü gelecek gençlere emanet olacak geleceğin yöneticileri geleceğin eğiticileri gençler olacaktır . Siz gençlerde sonraki nesilleri yetiştireceksiniz. Bu anlamda şuan lisede okuyan tüm gençler 2023 seçimlerinde oy kullanacaksınız. Ülkemiz için  2023-2053 ve 2071 vizyonu  çok önemlidir. Ülkemizi her alanda ve her anlamda en iyi yerlere taşımak için gece gündüz  demeden çalışmalıyız.  Bu anlamda en büyük gücümüz gençlerdir. Malatya gençlik federasyonu olarak yazın Malatya'mızdan tüm ilçelerine geziler düzenleyeceğiz. Amacımız çocukların ve gençlerin ilçelerini turistlik alanlarını gezerek ilçelerini tanımalarını sağlamak. Malatya'nın tüm ilçelerinde kitap okuma etkinliği düzenleyeceğiz. Sizlerden isteğim herkes bir insan yetiştirsin. Malatya'mızda 1110 STK bulunmaktadır. Bu STK’lar toplum yararına her ay bir etkinlik yapsa ayda 1110 etkin yapılmış olur. Senede 13.320 etkinlik yapılmış olur. Ayda 3 etkinlik yapılsa 3.330 etkinlik eder yılda 39.960 etkinlik yapılmış olur.Bu anlamda STK’lar bu kadar çok önemlidir.

 Ayrıca bizleri ve gençleri kırmayıp programımıza katılan başta Battalgazī Belediye Başkanı Osman GÜDER beye, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi ERGÜL, değerli dernek başkanlarına, katılım sağlayan herkese ve  şükranlarımı sunuyorum"dedi.

 

  Battalgazī Belediye Başkanı Osman Güder ise  şunları belirtti "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi her alanda destekliyoruz ve her zaman gençlerin yanındayız. Bir çok faklı konulara değinen Başkan GÜDER gençlere yönelik konuşmalarında ilimizi ve ülkemizin geleceği için sürekli çalışmalıyız. Gençler bizim için çok önemlidir. Gerek eğitimlerinizde ve gerek sporda başarılı olmak istiyorsanız sürekli çalışmalısınız.başarının yolu çalışmaktır. Bir çok konulara temas eden Başkan GÜDER bir çok yaşanmış hikayeler ile gençlerin ufkunu açtı ve gençlerin kalplerine dokundu. Konuşma sonunda  bu anlamlı programı gerçekleştiren Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz ve yönetimine teşekkür ederim ayrıca bu salonu dolduran siz gençleri tebrik ediyorum” dedi."

Program sonunda Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz ve Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi ERGÜL ile birlikte  Battalgazī Belediye Başkanı Osman Güder beye ayrı ayrı teşekkür belgesi taktim ettiler.

Anket

vbet giriş