MAKON Yöneticileri Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

“Malatya Günleri hiçbir Partinin Arka Bahçesi Değildir”

07-10-2021

İstanbul’da Malatya Günlerini Hazırlayan MASTÖB ve MAKON Yöneticileri Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. MAKON Yöneticisi Aziz Damar, “Malatya günleri hiçbir partinin arka bahçesi değildir, Malatya Günlerine Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliğinin katılmasını bekliyoruz” dedi.

Malatya Konfederasyonu (MAKON) Yönetim Kurulu üyeleri ve İstanbul Malatya Günlşeri Organize Komitesi üyeleri Aziz Damar, Ali Karadoğan, Hasan Arıkboğa, Cihan Akköse, Hayrullah Kalkan Malatya Gazeteciler Cemiyetinde açıklamalarda bulundular. Malatya Günleri Komitesi Yöneticisi Aziz Damar, “İstanbul’da Malatya Günlerini yapmak için uzun bir süreden beri çalışıyoruz. “Arslantepe’den Yenikapı’ya” Sloganıyla düzenlediğimiz Malatya Günlerinde amacımız Malatya’yı tüm değerleriyle, geniş bir katılımla tanıtmaktır. Ama ne yazık ki bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Sanki Malatya Günleri bir siyasi partinin hakimiyetindeymiş gibi sunularak Malatya’dan katılımın engellenmek istediğini duyuyor ve üzülüyoruz. Malatya Günleri hiçbir partinin arka bahçesi değildir ve olmayacaktır. Hepimizin ayrı düşünceleri desteklediği siyasi partiler olabilir ama biz Mastöb’üz, MAKON’uz. Her görüşten Dernek yapımızda vardır. Burada siyaset değil Malatya konuşulur. Malatya denince her şey durur. O nedenle Malatya Günleri hakkında yanlış algı oluşturarak zarar vermeye çalışanlara asla fırsat vermemeliyiz. Amaç Malatya’nın tanıtımı ise Malatya’nın her dinamiklerine ihtiyaç vardır” diye konuştu.

“MALATYA VALİLİĞİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUTLAKA KATILMALIDIR”

Malatya’da tüm kurumları ziyaret ederek Malatya Günlerine katılmalarını isteyeceklerini belirten Aziz Damar “İstanbul Malatya Günlerine Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliğimizin mutlaka katılımını bekliyoruz. Diğer Belediyelerimizin kuruluşlarımızın İstanbul’da olmalarını bekliyoruz. Tüm kuruluşları ziyaret edeceğiz katılmalarını isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“STANDLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ SATILDI”

Makon Yöneticisi ve Malatya Günleri Organize Komitesi üyesi Cihan Akköse, İstanbul Yenikapı’da bu hafta Hatay Günlerinin, gelecek haftada Trabzon Günlerinin olacağını belirterek “21-24 Ekim tarihlerinde yapılacak Malatya Günlerinde satışa sunulan tüm stantlara fazlasıyla talep olmuştur. Fiyatlar 2019 Yılındaki fiyatlarla eşdeğerdir. Büyük bir talep var karşılamaya çalışıyoruz. Malatya’dan katılım içinde kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlara gerekli kolaylıklarda sağlanacaktır” diye ifade etti. 

Anket

vbet giriş