“İnsan Sağlığı Paradan Daha Önemli”

‘Her kadının güzel olmak hakkıdır’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Beyond Estetik Kurucusu Serap Amanat “Kadın olgunlaştıkça daha da güzelleşir” dedi.

11-01-2022

Amanat, 2002 yılından bu güne sektörün içerisinde olduğunu belirterek “Bu sektörde firma ve kliniklerde görev yaptım. Kendi işini kurmak, kendi patronu olmak herkesin hayalidir. Ben bu hayali gerçekleştirene kadar çok yoldan geçtim, çok emek verdim. En dipten gelerek bu işin mutfağında piştim. Birçok alanda eğitimler aldım. Kozmatoloji eğitimi gibi. İşimi çok seviyorum. Her şeyin başlangıcı iletişimdir. Yıllardır bu sektörde ve Malatyalı olmam benim için bir artı. Çevreyi çok iyi tanıyorum. Dürüst çalışmayı seviyorum. Güven bizim işin en önemli parçası. Para biriktirmedim ama güven sağladım ve bu şekilde insan biriktirdim.” dedi.

“İNSANLARIMIZ DOĞRU YERİ TERCİH EDİP İŞLEM YAPTIRMALI”

Kişisel Bakımın bayanı, erkeği yok diyen Amanat “Bayanda, erkekte temiz olmalı, Başkası için değil kendi için güzel görünmeli. Her bayan altyapıyı oluşturduktan sonra kendi işini yapmalı. Bizlerin yaptığı işin bir sınırı var. O sınırı aştığı an onca yıl okuyan hekimin işini yapmış oluyorlar. İnsanlarımız doğru yeri tercih edip işlem yaptırmalı. 1 Hafta on günlük bir eğitimle bu işi yapanlar var” şeklinde konuştu.

“HEKİMİ BULUNAN KLİNİKLER MUTLAKA TERCİH EDİLMELİ”

Denetimler hakkında açıklamada bulunan Amanat “Merkezler belediyelerimiz tarafından, klinikler ise Sağlık Bakanlığı çerçevesinde Sağlık Müdürlüğü tarafından denetlenmekte o nedenle hekimi bulunan klinikler mutlaka tercih edilmeli.” dedi.

“İNSAN SAĞLIĞI PARADAN DAHA ÖNEMLİ”

Medikal ürünlerin çok fazla şekilde sahtesinin piyasada bulunduğundan bahseden Beyond Estetik Kurucusu Serap Amanat “Botoks her hekim tarafından kolayca yapılacak en konforlu işlem ancak piyasada o kadar fazla sahte ürün mevcut ki. Yurtdışından yani sınır kapılarımızdan kaçak yollarla ülkemize sokulan sahte ürünler insan sağlığını tehlikeye atıyor. Bu sebeple doğru firmalardan satışı onaylanmış ürünler alınmalı. Onun dışında kullanılan her üründe sıkıntı yaşanabilir. Medikal Estetik diplomasıda önemli tabii ki bu işte bir geçmişi de mutlaka olmalı. Bunlara mutlaka dikkat edilmeli. Bu ürünleri alıp kendileride yapmaya çalışan estetiysen arkadaşlarımız mevcut. Yapmayın lütfen insan sağlığı paradan daha önemlidir.” şeklinde konuştu.

Anket

vbet giriş