Öz Sağlık-İş Sendikası ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İş Sözleşmesi İmzalandı

Öz Sağlık-İş Sendikası ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

26-01-2022

Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, Öz Sağlık-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı İbrahim Eyce Sendika Avukatı İlyas Şeker ve sendika temsilcileri katıldı.

Öz Sağlık-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Eyce Bugün itibariyle Cumhuriyet Üniversitesi ile Sendikamız arasında yürütmekte olduğumuz Toplu İş Sözleşmemizi Rektörümüz ile imza altına aldık Görüşmelerimiz şeffaf bir şekilde yürütüldü. Rektör hocamiz Alim Yıldız huzurlu bir çalışma ortamı sağlamaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek, “ İşçi arkadaşlarımızın taleplerini dikkate alın, onları mağdur etmeyelim, yapabileceğimiz ne varsa yapalım talimatıyla verimli bir sonuç aldık.

Üniversitemiz ilimizde en önemli yeri olan bir kurumlarımız arasında yer alıyor. Arkadaşlarımızın da performansının daha da artacağını düşünüyorum. Rektör hocam başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Bu minvalde ekonimik sıkıntılar çektiğimiz şu zor günlerde emekçi ve işçi kardeşlerimize güvenen haklarını veren İş başrışı ve huzuru sağlayan onların daha müreffeh ve mutlu bir iş ortamı sunan kıymetli Rektörümüz Prf.Dr Alim Yıldız hocama Rektör Yardımcılarimız Sayın Prf Dr Hilmi Ataseven Hocama Prf.Dr Ünal Kılıç Hocama Prf.Dr Hakan Yekbaş Hocama Genel Sekreterimiz Prf.Dr Kadir ÖZKÖSE Hocama Hastane Başhekimimiz Prf.Dr Ömer Tamer Doğan Hocama Diş hekimliği Dekanı Sayın Prf.Dr İhsan Hubbezoglu Hocama Hastane yöneticilerimize Her türlü şartta ve zeminde yanımızda olan Başta genel başkanımiz Devlet Sert beye genel başkan yardımcılarımıza Huku musavirligimize ve Tis uzmanlarımız ile emeği geçen herkese Şahsım Yönetim kurulum temsilcilerim ve bize güvenen her türlü koşulda yanımızda olan kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum tüm emek camiamıza hayırlı olsun

Anket

vbet giriş