Ribat'tan Başkan Kılca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ribat'tan Başkan Kılca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

18-04-2019

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka ve beraberindeki heyet Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Konya'da en yüksek oy yüzdesini alarak Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya ziyaretler devam ediyor. Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Kılca'ya hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarılar temenni etti.

Başkan Kılca'nın Karatay'a çok büyük kazanımları olacağını ifade eden Mehmet Küçüktoka, "Karatay Belediyesi STK çalışmalarında her zaman desteğini bizlere sunmuştur. Başkan Kılca da belediyecilikten gelen birisi olarak Karatay ve Konya'ya çok şey katacaktır" dedi.

Başkan Kılca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ribat Eğitim Vakfı Konya merkezli, dünyanın birçok ülkesinde mazlum ve mağdurların yardımına koşan önemli bir vakıftır. İnsanlığımız adına katkıları için ayrıca teşekkür ediyorum" diyerek STK çalışmalarının önemine değindi.

Öte yandan Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka, ziyarette Başkan Kılca'ya plaket hediye etti.

Anket

vbet giriş