Sağlık Müdürlüğünde Kan Bağışı

Kan stoklarının düşmesi nedeniyle İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep BENTLİ ve Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile Türk Kızılay Malatya Şube Başkanımız Dr. Harun KURT kan bağışında bulundular. İl Sağlık Müdürü..

21-04-2022

Kan stoklarının düşmesi nedeniyle İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep BENTLİ ve Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile Türk Kızılay Malatya Şube Başkanımız  Dr. Harun KURT kan bağışında bulundular.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep BENTLİ yaptığı açıklamada kan bağışında bulunmanın önemine değinerek; hastanelerde tedavi gören ve olası acil durumlarda ihtiyaç duyulan kan bağışının hastalar için hayati önem taşıdığını,  bu nedenle sağlıklı tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiklerini belirtti. Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Dr. Harun KURT açıklamasında; kendilerinin de düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu, Ramazan ayında düşen stoklar nedeniyle vatandaşlarımızın İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası altındaki kan bağış merkezine gece 00:00’ a kadar başvurmalarını beklediklerini söyledi.

Anket

vbet giriş