Şampiyon için Akçadağ’da Muhteşem Karşılama

Şampiyon Akçadağ’da Büyük bir çoşku ile karşılandı. Malatya’da ve Akçadağ ilçesinde havaalanına giden binlerce kişi Hatice Akbaş’a büyük sevgi gösterisinde bulunurken, Akçadağ’ın gururu Hatice Akbaş sloganı sık sık atıldı…

23-05-2022

Dualarla davul zurnalarla kurbanlarla çiçeklerle karşılanan Dünya Boks Şampiyonu Fenerbahçeli, milli boksör Hatice Akbaş, memleketi Malatya’nın Akçadağ ilçesinde coşkulu bir karşılama düzenlendi.

Akçadağ tarihi bir gün yaşadı…Akçadağ belediye başkan yardımcısı Eyüp Işık ise “Mutluyuz…Hatice Akbaş dünyaya Türk kadının gücünü gösterdi. Kızımızda olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz.” Karşılamada Hatice Akbaş’ın antrenörü ve babası Kerem Akbaş’da yer aldı.

İstanbul’da sabah uçakla baba ocağı Malatya’ya dönüş yapan Dünya Şampiyonu Hatice Akbaş, havaalanında büyük bir coşku ile karşılandı. Havaalanının ardından Malatya Kent merkezinde vatandaşların yoğun ilgisi altında tur atan Dünya Şampiyonu Hatice Akbaş Hatice, daha sonra Akçadağ ilçesinde de görkemli törenle karşılama yapıldı.

Akçadağ’ın Başkanı Ali Kazgan’ın talimatı ile şampiyona Akçadağlılar muhteşem karşılama töreni düzenledi…

Akçadağ Belediye Başkan Vekili Mustafa Turhan, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık ve belediye personeli ile binlerce Akçadağlı tarafından davul zurna halaylarla karşılandı. Şampiyon da halaya eşlik etti.

Daha sonra tekbirlerle kurban kesildi ve kurban kanı Hatice Akbaş’ın alnına sürüldü.

Anket

vbet giriş