Semra Vakit, En Başarılı Siyasetçi Ödülüne Layık Görüldü

Semra Vakit, En Başarılı Siyasetçi Ödülüne Layık Görüldü

13-09-2019

AK Parti’nin sevilen sayılan tanınan simalarından Ziraat Yüksek Mühendisi Semra Vakit Hanım yılın en başarılı siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

Türkiye’de gerçekleştirilen genel seçimler de 27.dönem Milletvekili Aday Adayı ve Ziraat Yüksek Mühendisi Semra Vakit Hanım gerek siyaset hayatında gerekse iş hayatında yüksek performans sergileyerek yürüttüğü tüm çalışmalarında başarılara imza atarak yine Ankara’da gönülleri fethetmeyi başardı.

Dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan her kesime kucak açan, inandığı yolda yürüyen tek kaygısı Vatan, Bayrak, Ezan uğruna, toprağımızın bölünmez bütünlüğünü düşünen,  AK Parti içerisinde bir takım görev ve sorumluluk alarak ekip olarak AKCANLAR, le birçok kademeler de üstün görevler de bulunarak takdirler teşekkürler alan Semra hanım kişiliği ile üslubuyla kendine has yaşam tarzıyla mütevaziliği ile gönülleri okşuyor.

Siyasette ve iş hayatında sürekli adından bahsettiren Semra Vakit’in tek düşüncesi vatan. Semra Hanım için vatana halkına hizmet etmek boynunun borcu olarak görüyor ve yaptığı her türlü hizmetler de dertlere derman olduğu zaman çok mutlu oluyor.

Adana’ da yerel bir gazetenin düzenlemiş olduğu 24.Kuruluş yılı Ulusal Basın gecesin de özel bir otelde başarıya doymak nedir bilmeyen Semra Hanım’a onur plaketi layık görülerek kendisine takdim edildi.

Biz de Urfa da Ak Parti çalışmalarındaki başarılarının devamını diler, Urfa Son Haber olarak Semra Hanım’a siyaset ve iş hayatında başarılar dileriz. Başarılarından dolayı kendisini kutluyoruz.

Anket

vbet giriş