Sertleşmesi İçin Ne Yapılmalı Ve Mutluluk Çubuğu Çözüm Olur Mu?

22-06-2022

 
Erektil disfonksiyonu olan hastalar için birçok tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Böyle bir soruna sahip olan hastalar doktor ile görüşmesi gerekmektedir. Doktor hastaya en uygun olan tedavi yöntemini kullanacaktır. Sertleşme sorunu yaşayan kişiler sertleşmesi için ne yapılmalı sorusunun cevabını merak etmektedir. Sertleşme sorunun farklı çözümleri bulunmaktadır.
 
 Erektil disfonksiyonu yani sertleşme sorunu olan erkekler çeşitli hastalıklara bağlı olarak bu soruna sahip olabilmektedir. Yetersiz aktivite, sigara kullanımı, obezite gibi durumlar bu soruna neden olabilmektedir. Günümüzde bu sorun çok yaygın bir şekilde görülmektedir. Avrupa Üroloji Derneği rehber hazırlamıştır. Bu rehber içerisinde sertleşme sorununun farklı tedavi seçenekleri hakkında bilgiler vermektedir. Üroloji hekimi ile bu soruna tedavi bulunabilmektedir. İlk tedavi yöntemi arasında ilaçlar yer almaktadır. Bu tedavinin işe yaramadığı zamanlarda penil enjeksiyon veya vakum cihazları yöntemleri de kullanılmaktadır. Bu yöntemler işe yaramadığı zamanlar da mutluluk çubuğu tercih edilmektedir.
 
 Penisin Sertleşme İçin Ne Yapmalı ve Tedavi Seçenekleri
 
 Bir penisin sertleşmesi için hormon sisteminin ve aynı zamanda sinir sisteminin beraber çalışması sonucu damarlar uyarılmaktadır. Böylelikle penis sertleşmiş olur. Penis içerisinde yer alan kanallara kan akışı sağlanmalıdır. Kullanılan bazı ilaçlar penis içerisinde kan akışını artmasına yardımcı olur. Diğer tedavi yöntemi olan enjeksiyon da ise penis içerisine ilaç enjeksiyon edilir ve bununla beraber 5 veya 15 dakika içerisinde sertleşme gerçekleşmektedir. Bu tedavi yönteminde hastaya veya partnere enjeksiyonun nasıl yapıldığı öğretilmektedir. Vakum cihazları ise penisin sertleşmesine yardımcı olmaktadır. Fakat kalıcı bir çözüm değildir.
 
 Penis Sertleşmesinde Mutluluk Çubuğu Kalıcı Bir Çözüm mü?
 
 Sertleşme probleminde yöntemlerden cevap alınamadığı zamanlarda mutluluk çubuğu takılmaktadır. Bu da hastalara kalıcı çözüm sağlamaktadır. 40 yıldan uzun zamandır bu yöntem kullanılmaktadır. Penis içerisinde olan kanallara iki adet silindir yerleştirilmektedir. Bu şekilde penisin sertleşmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca bu tedavi yönteminde memnuniyet oldukça fazladır. Tedavi yöntemleri arasında ön plana çıkmaktadır.
 
 Sosyal Güvenlik Kurumu penil implatların ameliyatının bir bölümünü karşılamaktadır. Sertleşme problemi yaşayan kişiler üroloji hekimine danışmalıdır.
 
 Sertleşme Sorunu Nasıl Anlaşılır?
 
 Sertleşme problemi cinsel ilişki sırasında yeterli sertliğe gelememesi sonucunda anlaşılabilmektedir. Aynı zamanda cinsel ilişki de cinsel ilişkiye devam edememesi de bir sertleşme problemi belirtisidir. Kısırlık veya erken boşalma aynı anlama gelmemektedir. 40 yaş ve üstü olan erkeklerde daha çok görülmektedir. Sertleşme sorunu olan kişilerde cinsel fonksiyonlar normaldir. Yani bu kişiler sorunsuz bir şekilde boşalabilir veya cinsel istek duyabilmektedir. Bu sorunu kesin olabilmesi için üroloji doktoruna başvurulması gerekmektedir. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Anket

vbet giriş