Sinemada Oynatacak Star Kalmadı

Yapımcılığını üstlendiği sinema filmleriyle ve aldığı ödüllerle adını gündeme taşıyan Metin Yücel, Azerbaycan’da çektiği Yalçın Çoban ortaklığıyla “Nisan” isimli sinema filminin son çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.

31-08-2022

Yapımcılığını Metin Yücel ve Yalçın Çoban’ın yönetmenliğini İbrahim Bülbül’ün yaptığı “Nisan” isimli sinema filmi Azerbaycan ve Türkiye’de aynı anda vizyonda olması planlanıyor. Yeni çekmeyi planladığı sinema filmi içinde senaristlerle çalışmaya başladıklarını dile getiren Metin Yücel “Yapımcılığını üstlendiğimiz yapımlarla festival yada bir çok ödül töreninde aldığımız takdir plaketleriyle ödüllendirildik fakat bu ekip işi yazdırdığımız karakterlere jön bulamıyoruz gerek yurt dışından gelen gerekte yerli sermaye ile kurulan dijital platformlar star isimleri kendilerine bağladılar.

Starlarımızı yaratmakta geciktik, Çobanyıldızı sanat akademisiyle anlaştım, güvendiğim fiziği düzgün ve yeteneği olan kişilerin masraflarını karşılayıp oyunculuğa hazırlatıyorum” dedi. “Nisan” filminin vizyona girmesiyle yeni sinema filmi çekimlerine star vereceğini sözlerine ekledi.

Anket

vbet giriş