Sportif Direktör İzzet Erdoğan, Malatya Galibiyet İstiyor

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan,Atakaş Hatayspor Maçından Ümitli Olduklarını Söyledi.

30-09-2021

Süper Lig’de 4 haftadır puan alamayan Yeni Malatyaspor’da Sportif Direktör İzzet Erdoğan, bu hafta kendi sahalarında karşılaşacakları Hatayspor maçından ümitli olduklarını belirterek, milli araya galibiyetle girmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Hatayspor maçından galip gelip milli arada takım olarak yeniden toparlanma sürecine girmek istediklerini söyledi.
Geride kalan Antalyaspor ve Sivasspor maçları futbolun talihsizliği olarak yorumladıklarını belirten Erdoğan, “Genel anlamda çok kötü oynamadık, iki maç da golü atanın kazanacağı bir maçtı. Maalesef o konularda biz biraz eksik kaldık.

Biz atsaydık biz kazanacaktık ama rakiplerimiz attı. Futbolun böyle sonuçları olacak. Bizim takım için baştan da söylemiştim, inişler çıkışlar olacak. Genç bir takımız, halen daha oyun anlamında kötü oynadığımıza inanmıyoruz” İfadelerine yer verdi.

Anket

vbet giriş