100 Film Çekecek

Ünlü yapımcı Murat Yontan, yapımcılığını üstlendiği birçok sinema, dizi film, tv programı, reality show gibi başarılı işlere attığı imza ile adından bahis ettirmeyi başardı.

29-08-2021

Yeni kurduğu M yapım ile yolunda hızlanan başarılı isim Murat Yontan, yurtiçi anlaşmalar yanında yurt dışına yapacağı işlerle de ülke dışında da gözde yapımcılar arasına girdi.

Yaptığı anlaşma ile Hollandalı bir dağıtımcıya, 2022 yılı sonuna kadar teslim edilmek üzere 100 film çekeceğini ifade eden Murat Yontan, ayrıca sözleşmesi yapılan 4 dizi film çalışmasına da başlayacaklarını vurguladı. Yönetmenliğini kendisinin yapacağı bir festival filmine de imza atacağını sözlerine ekleyen Murat Yontan, Libya kültür bakanlığının yetkili yapım şirketi olarak Türk ve yabancı oyunculardan kurulu bir kadroyla 4 dizi, bir de sinema filmi çekip teslim edeceklerini dile getirdi.

Dünya film endüstrisine girmeyi başaran Murat Yontan “Dünya dizi ve film piyasası, Türk yapımcılarını ve Türkiye’yi keşfetti, 10 yıl gibi bir süre sonra film ve dizi endüstrisi ülkemize Turizm’den daha çok gelir getirecek” dedi.

Anket

vbet giriş