Tüfenkci, Bakan Kacır'a Malatya'nın Sorunlarını İletti

Tüfenkci’den Sanayi ve Teknoloji Bakanıyla görüşülmesine dair açıklama

02-05-2024

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya heyeti olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaretlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Malatya heyetinde Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük yer aldı.

Tüfenkci açıklamasında, “Malatya heyetimizle birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ettik.

Ziyarette, Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınması ve OSB arıtma tesisinin durumuyla ilgili istişarede bulunduk. Bilindiği üzere Küçük Sanayi Sitemizle ilgili esnafımızdan oldukça çok talep vardı. Depremde büyük hasar görenin sanayimizin durumunu etraflıca konuştuk. Tabi biz burada en doğru kararı vermek ve esnafımızı mağdur etmemek adına bir çaba içerisine girdik. Burada esnafın iş sürecini inkıtaya uğratmadan, en kısa süre içerisinde yeni dükkanlarına kavuşturmak asıl amaç. Bunun için de sayın bakanımız gerekenin yapılacağı mesajını verdi. Valimiz, milletvekillerimiz, il, başkanımız ve belediye başkanlarımızdan oluşan Malatya heyetimiz, tek tek düşüncelerini ifade ettiler. Yine Organize Sanayi Bölgemizin arıtma konusunu masaya yatırdık. Acilen çözüm bulunması noktasında mutabık kaldık.

İlgili alaka ve destekleri için sayın Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Anket

vbet giriş