TFF'den Yeni Malatyaspor'a Ziyaret

TFF'den Yeni Malatyaspor'a Ziyaret

09-09-2019

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Hamit Altıntop Yeni Malatyapor kulübünü ziyaret ederek yeni stadyumun yanına yapılması düşünülen tesisler ile ilgili Başkan Adil Gevrek’ten bilgi aldılar.

Ziyarette BtcTurk Yeni Malatyapor Kulüp Başkanı Sayın Adil Gevrek, Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Yalçınkaya, Mehmet Koçyiğit, İlhan Çelebi, Sportif Direktör Ali Ravcı ve Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günaydın hazır bulundular.

Ziyarette ayrıca Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hemşehrimiz Vahap Munyar ve Sabah Gazetesi Yazarları da yer aldılar.

BtcTurk Yeni Malatyapor Kulüp Başkanı Adil Gevrek yeni stadyumun yanına yapılması düşünülen tesisler ile ilgili sunum yaparak bölge için de büyük önem taşıyan bu projeye destek istedi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir de gerekli desteklerin verileceğini ifade ederek, projenin kendi hayalindeki projeyi yansıttığını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri daha sonra antrenman sahalarında incelemelerde bulundular.

Ziyaretin sonunda BtcTurk Yeni Malatyapor Kulüp Bakanı Adil Gevrek tarafından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yanındaki heyete BtcTurk Yeni Malatyaspor forması ve kayısı hediye edildi.

Anket

vbet giriş