Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın katılımıyla Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

26-01-2023

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın katılımıyla Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Toplantıya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hilal Ermiş ve Doç. Dr. Suat Tekin ile  Tıp Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur, 2022 yılında gerçekleştirilen eğitim ve öğretim ile bilimsel faaliyetlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ali Beytur, bu dönemde gerçekleştirilen fiziki çalışmalar hakkında da genel bir bilgilendirme yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, öğretim üyelerine, bilimsel ve akademik alanda yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Rektör Kızılay, konuşmasının devamında İnönü Üniversitesinin fiziki şartları ile bilimsel ve akademik çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur’un öğretim üyelerinden gelen görüş, öneri ve katkıları değerlendiren açıklamalarının ardından sona erdi.

Anket

vbet giriş