TSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan 2.OSİAD Başkanı Lüleci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2.OSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Başkan Burhan Lüleci ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

06-06-2022

2.OSİAD Başkanlığına seçilen Burhan Lüleci, Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile bir araya geldi. 2.OSB’de yönetim kurulu ile birlikte Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile bir araya 2.OSİAD Başkanı Burhan Lüleci, yönetim kurulunun çalışmalarıyla ilgili Başkan Sadıkoğlu’na bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

Başkan Burhan LÜLECİ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduklarını ve yönetim kurulu adına teşekkür ettiklerini söyledi.

Başkan Lüleci, “ 2.OSB, bölgemizde ve ülkemizde örnek gösterilecek bir OSB. 170’e yakın sanayicimizin OSB’mizde yatırımı mevcut. Tekstil, makina, inşaat, gıda vb. zengin bir sektörel bir dağılıma sahibiz. Yaklaşık 20-30 bin kişiye istihdam sağlanıyor. Şehrimiz ve ülkemiz için üretim yaparak milli gelire katma değer katıyoruz. Dolayısıyla sanayicilerimizin hak ettikleri değer ve imkânların sağlanması çerçevesinde, TSO’nun en büyük STK olduğunu, daima destek ve yönlendirmelerine ihtiyaç̧ olunduğu, bu konuda daima karşılıklı istişarelerde bulunularak desteklerine ihtiyaç̧ olduğunu belirtmek isterim. Şimdiye kadar desteklerinden dolayı Sayın Başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum “dedi.

TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, “ Seçildikten sonra göreve gelir gelmez Malatya’daki sanayici ve ticaret adamlarının yanında olduk. Şimdiye kadar birçok proje gerçekleştirdik. Plan dâhilinde daima yatırımcının yanında olduk. Sorunlarla birebir ilgilendik ve eğitim anlamında, çözüm odaklı birçok projelere imza attık. Daima sanayicimizin menfaatleri çerçevesinde TSO olarak çözüm odaklı projeler ürettik. Özellikle İŞGEM çerçevesinde birçok projeyi 2.OSB’de yaptık. 2.OSİAD için İŞGEM’de bir büronun tahsil edilmesi konusunda arkadaşlara talimat verdik. Ben göreve yeni seçilen Başkan Burhan Lüleci ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette ayrıca yapılan çalışmalarla ilgili daima istişarede bulunularak fikir birliği içerisinde karşılıklı toplanılmasına karar verildi.

Anket

vbet giriş