Vural Resmi İmzayı Attı

Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kulüp Başkanı Ahmet Yaman'la sözleşme imzaladı.

13-01-2023

Efsane Malatyaspor ile yıldızı parlayan efsane teknik direktör Yılmaz Vural, “Bana o yaşta bu imkanı veren bir camiaya, şimdi çok zor durumda bizde teknik anlamdaki desteği verirsek bu takımı bu durumdan kurtarırsak sanki ben borcumu ödemiş gibi olacağım buraya.” dedi. 
 Yeni Malatyaspor’da Teknik direktörlüğe Yılmaz Vural’ın gelmesiyle hem takımda hem kentte heyecan yaşanmaya başladı.

Efsane Teknik Direktör Yılmaz Vural ekibi ile birlikte Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman ve yönetimi ile bir araya gelerek resmi imzayı attı.

 Bugün saat 13.30’da Ramada Altın Kayısı otelde düzenlenen imza töreninde Yeni Malatyaspor’un yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Gazetecilerin sorularını da cevapladı.

İmza öncesi bir değerlendirme yapan Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Ahmet Yaman; “2. Yarı öncesi Hasan Özer Hocamızın yerine Yılmaz Vural hocamızı getirdik. Malatya’mız şuan güzel bir ivme yakaladı. 2-3 gün önce başlattığımız bilet kampanyamızda çok karşılık buldu. Pazar günü oynanacak olana maça herkesi davet ediyorum.” dedi.  

EFSANE YILMAZ VURAL “O HEYECANI YENİDEN HİSSETTİM”

 Malatya’ya gelmekle  geçmiş heyecanı yeniden yaşadığını ifade eden Vural;“Sağ olsun başkanım bana bu teklifle geldiğinde bu tarafı çok ağır bastı. Bana o yaşta bu imkânı veren bir camiaya, şimdi çok zor durumda bizde teknik anlamdaki desteği verirsek bu takımı bu durumdan kurtarırsak sanki ben borcumu ödemiş gibi olacağım buraya. O günkü heyecanı hissediyorum şuanda. Ben hakikaten kulüp başkanımı tebrik ediyorum. Bu şartlarda hakikaten Türkiye’de yöneticilik yapmak kolay değil. Çünkü kötü bir miras alıyorsunuz ve onun altından kalkmak çok zor. Ama siz içindesiniz bu kadar yerel yönetimin bir kulübe destek olduğu dönemler çok olmuyor. Valimiz, Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanlarımız bir araya gelip herkes taşın altına elini soktu. Bizim ricamız şu oldu, ekonomik problemin olduğu yerde maalesef iş sahaya kalmıyor. Başkandan ricam, teknik anlamda bir antrenör yetersizliğinden iş buraya geldiyse bundan şüpheniz olmasın. Biz bunu başarabilecek deneyime, her şeye sahibiz. Diğer konuları çözersek bu çocuklar sahaya çıktıklarında sadece futbolu düşünür hale gelir ifadelerinde bulundum.” dedi.

 VURAL “YETENEKLİ BİR TAKIM, SON DAKİKAYA KADAR MÜCADELE”

Antalya’da kampındaki gözlemlerini söyleyen Vural; “Çok yetenekli bir takım. Her türlü oyuncu tiplemesi var. Takımın yaş ortalaması 23,8 yani Türkiye liglerinin en geç takımlarından bir tanesi. İnanın laf olsun diye söylemiyorum, buradan 2-3 tanesi çok ciddi rakamlarla başka takımlara transfer olacak kapasiteleri var. Çocuklar bir dediğimizi iki etmiyorlar. Her verdiğimiz şey bize geri dönüşü oluyor. Ben inanıyorum ki bu delikanlılarla biz hep beraber büyük bir samimiyetle söylüyorum bu işi biz kurtarırız diye düşünüyorum. Son dakikaya kadar bu takım elinden gelen mücadeleyi verecek. Bütün mesaimiz burada olacak. Allah’ın izniyle bu işi kurtarırız diye düşünüyorum” diyen Vural hedeflerinin takımı bu yıl ligde, diğer yılda şampiyon olmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Anket

vbet giriş