Yeni Malatyaspor Kayyum'dan Döndü

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Kamil Göksu tek aday olarak katıldığı genel kurulda listesini çekinde Kayyum'a gitme tehlikesi yaşayan Yeni Malatyaspor'da Başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Adil Gevrek'in müdahalesiyle Aziz Ayboğa kulüp başkanı oldu.

26-06-2022

Yeni Malatyaspor'un seçimli genel kurulu Battalgazi Beleidyesi toplantı salonunda saat 10:00'da başladı. 

8 yıldır Yeni Malatyaspor başkanlığı yapan Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor için herkesin birleşmesi gerektiğini belirterek "Adil Gevrek istifa etsin diye bir araya gelen siyasilerimiz bugün burada yoklar. Evet ben aday olmuyorum, sizlerde bir aday çıakaraydınız. Süper ligde bu gelirlerle hiçbir anadolu takımı kalmaz, bu yılda 4 takım düşecek. Yıllık 70 milyon gelirle süper ligde kalmak mümkün değil, en az 200 milyon lira gelir gerekli. 1. Ligde de kalmak için 50 milyona ihtiyaç var. Yeni Malatyaspor bir markadır, bu marka değerini yükseltmek için herkesin elini taşın altına koyması lazım. Günlerdir görüşüyoruz, kim ortaya para koayacaksa, destek olacaksa biz yanında duralım diyoruz. Kimse yok Kamil Başkan geldi ona da söyledim bu iş çok zor. Parasız pulsuz bu işler olmaz. Destek olmak lazım" dedi.

 KAMİL GÖKSU ADAY OLUP LİSTESİNİ SUNDU

Başkan adayı olduğunu daha önceden sunan Kamil Göksu Divana bir liste sundu ve yaptığı konuşma da "Kimse bana hemen yarın ödeme yapacaksın diye beklemesin en az 15 gün lazım. Bu gün bakıyoruz yarın ödeme yapılmazsa futbolcular serbest kalır diyorlar. Ortaya adauy çıktı da Kamil Göksu engel mi oldu? Ben buradayım listemi de sundum aday olanlara saldıranlar nerede?" diye konuştu.

Ancak Kamil Göksu gelen eleştiriler üzerine listesini geri çektiğini açıkladı, Göksu'nun listesinde şu isimler vardı:

YÖNETİM DİVANA KALIYORDU...

Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu bir anda divana oradan da Kayyum'a kalma tehlikesi yaşayınca Diven Başkanı Özgir Karataş kongreye ara vermek zorunda kaldı. Kongre delegelerinin baskısı v e talebi üzerine eski Başkan Adil Gevrek ve Malatyaspor'un aski Asbaşkanlarından Necip Olgun ve delegeler bir araya geldiler. Başkan Adil Gevrek'in yeniden liste oluşturarak göreve devam etmesi istenirken, Gevrek Aziz Ayboğa başkanlığında bir liste oluşturulmasını ve kendisinde destek olacağını bildirdi. İstanbul'da olan Ayboğa başkan olmayı kabul ederek listesini şu isimlerden oluşturdu

:

Aziz Ayboğa adına konuşan Mehmet Coşer Gömüç, Başkan Ayboğa'nın önceden aday olmaya hazırlandığını ancak Kamil Başkan aday olunca aday olmadı. Şimdi Yeni Malatyaspor'u düzlüğe çıkartmak amacıyla hep birlikte çalışacağız. Adil Başkanımızda hep yanımızda olacak. süratle sorunları çözmek istiyoruz" diye konuştu.

Anket

vbet giriş